Πώς μπορώ να επαναφέρω το iPhone από την 9.1 beta στην επίσημη iOS 9;

Πώς μπορώ να επαναφέρω το iPhone από την 9.1 beta στην επίσημη iOS 9;
ired.gr

Εάν μετανιώσατε που αναβαθμίσατε τη συσκευή σας στην iOS 9.1 beta, ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να επαναφέρετε το λειτουργικό στην έκδοση iOS 9.

H επίσημη έκδοση του λειτουργικού iOS, τις περισσότερες φορές είναι πολύ πιο σταθερή από οποιαδήποτε μεταγενέστερη δοκιμαστική. Έτσι εάν εσείς ανήκετε στους χρήστες οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει τη δοκιμαστική έκδοση της επερχόμενης αναβάθμισης iOS 9.1 και δεν είστε ευχαριστημένοι, ακολουθήστε τον οδηγό μας προκειμένου να επιστρέψετε.. Οι παρακάτω οδηγίες θα προκαλέσουν την έκπτωση της έκδοσης iOS, τόσο σε συσκευές iPhone όσο και σε συσκευές iPad ή iPod touch.

Μπορεί η δοκιμαστική έκδοση του επερχόμενου λειτουργικού iOS 9.1 να είναι ένας τρόπος ώστε να δοκιμάσετε πρώτοι τη νέα αναβάθμιση, εν τούτοις ελλοχεύει κινδύνους, κυρίως αστάθειας και προβλημάτων. Η τελική έκδοση αναμένεται σε περίπου δύο μήνες, οπότε θα μεσολαβήσουν αρκετές δοκιμαστικές εκδόσεις, μέχρι την οριστική.

Διαβάστε επίσης: Πρώτες ενέργειες επίλυσης προβλημάτων iPhone

Η διαδικασία υποβάθμισης (downgrade), είναι μία εύκολη διαδικασία, το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν υπολογιστή Windows ή Mac, και να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας.

Σημείωση: Εάν διαβάζετε την ανάρτησή μας από συσκευή iPhone ή iPad, την οποία επιθυμείτε να υποβαθμίσετε, θα πρέπει είτε να τις τυπώσετε, είτε να χρησιμοποιήσετε πρόγραμμα περιήγησης άλλης συσκευής, ώστε να προχωρήσετε βήμα βήμα.

Δεν υπάρχει απλή ενέργεια επαναφοράς της συσκευής σας στην έκδοση iOS 9. Θα πρέπει λοιπόν να θέσετε τη συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch σε λειτουργία ανάκτησης και στη συνέχεια να αναλάβει την επαναφορά η εφαρμογή iTunes.

Τοποθέτηση της συσκευής iPhone ή iPad σε κατάσταση ανάκτησης (Recovery Mode)

• Απενεργοποιήστε την iOS συσκευή σας (Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ενεργοποίησης / Απενεργοποίησης και στη συνέχεια σύρετε το διακόπτη, προς τα δεξιά).

• Συνδέστε το καλώδιο φόρτισης USB Lightning (ή το καλώδιο 30-pin για παλαιότερες συσκευές) στον υπολογιστή σας.

• Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Home button (πλήκτρο αφετηρίας) της συσκευής σας iPhone ή iPad.

• Συνδέστε το καλώδιο φόρτισης USB Lightning (ή το καλώδιο 30-pin για παλαιότερες συσκευές) στο iPhone ή το iPad σας.

• Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο αφετηρίας, έως ότου η εφαρμογή αναγνωρίσει τη συσκευή σας σε κατάσταση ανάκτησης.

downgrade 9 beta 01

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή σας σε λειτουργία ανάκτησης, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τη θέσετε σε DFU Mode. H κατάσταση της συσκευής σε λειτουργία αναβάθμισης λειτουργικού είναι λίγο πιο περίπλοκη, αλλά είναι η μόνη ισχυρή κατάσταση, η οποία θα επιβάλει τη συσκευή σας σε αποκατάσταση λειτουργικού, ακόμη κι αν οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν λειτουργήσει.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »