Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτέλους, διαγράψετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το iPhone, iPad ή iPod touch.

Επιτέλους, διαγράψετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το iPhone, iPad ή iPod touch.
ired.gr

Περιμέναμε 9 εκδόσεις iOS λειτουργικού, για να διαγράψουμε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σας παρουσιάζουμε το γρηγορότερο τρόπο να εξαφανίσετε μαζικά τα email από τα γραμματοκιβώτιά σας στο λειτουργικό iOS 9.

Είναι τρομακτικό να βλέπετε το κόκκινο εικονίδιο (red budge) της προεγκατεστημένης εφαρμογής Mail, να ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό 100 καθημερινά. Για την ακρίβεια τούτη τη στιγμή έχω 137 μηνύματα αδιάβαστα, από τα οποία χρήσιμα μου είναι μόνο τα είκοσι. Τις περισσότερες φορές τα αφήνω, καθώς δεν έχω το χρόνο να κάνω εκκαθάριση.

ired iphone trash all emails 00

Ο αριθμός μηνυμάτων που συγκεντρώνεται πολλές φορές ξεπερνά κατά πολύ τα παραπάνω νούμερα. Όμως η εταιρεία Apple σκέφτεται τους χρήστες της κι εντελώς αθόρυβα στη νέα έκδοση λειτουργικού iOS 9, έδωσε τη δυνατότητα μαζικής διαγραφής μηνυμάτων, μετακίνησης ή επισήμανσης αυτών, από έναν συγκεκριμένο φάκελο εισερχόμενων, μόνο με τρεις κινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Δημιουργία πρόσθετων θυρίδων στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Mail

Μέσω της ίδιας διαδικασίας μπορείτε να ορίσετε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα ενός γραμματοκιβωτίου ως αναγνωσμένα, αλλά αυτό δεν έχει πλέον σασπένς.

Μαζική διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τη συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch

  • Ανοίξτε την προεγκατεστημένη εφαρμογή Mail, από την οθόνη αφετηρίας.
  • Επιλέξτε το φάκελο εισερχόμενων από το γραμματοκιβώτιο του οποίου επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα μηνύματά του.
  • Αγγίξτε πάνω δεξιά τη λέξη "Αλλαγές".

 ired iphone trash all emails 01

  • Από τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος, πατήστε το εικονικό πλήκτρο, "Διαγραφή όλων". (ή επισήμανση ως αναγνωσμένων).

 ired iphone trash all emails 02

Επανερχόμενοι στο φάκελο εισερχόμενων, όλα τα μηνύματα τα οποία εμπεριείχε ο φάκελος έχουν απομακρυνθεί. Εδώ θα πρέπει να σημειώσετε πως την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να την πραγματοποιήσετε μόνο από των φάκελο εισερχόμενων κι όχι από μεμονωμένους φακέλους ή έξυπνα γραμματοκιβώτια.

Διαβάατε επίσης: Εύκολη μέθοδος πολλαπλής αποστολής email σε ομάδες επαφών

Εκεί θα πρέπει τα μηνύματά σας να τα διαγράφετε ένα ένα. Εάν κατά λάθος διαγράψετε κάποιο σημαντικό μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα να το επαναφέρετε ή να διαγράψετε διά παντός μηνύματα από το φάκελο απορριμμάτων. Τεχνικά θα πρέπει να πάτε στο φάκελο απορριμμάτων να επιλέξετε το μήνυμα που επιθυμείτε να επαναφέρετε, να επιλέξετε "Μεταφορά" και το φάκελο προορισμού του.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα θαυμαστό χαρακτηριστικό που εδώ και αρκετό καιρό αναζητούσαμε μάταια, στην προεγκατεστημένη εφαρμογή. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την προεγκατεστημένη εφαρμογή Mail, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης: Εκπληκτικές συντομεύσεις και χειρονομίες της εφαρμογής Mail

Σας δώσαμε τις κατάλληλες οδηγίες, προκειμένου να διαγράφετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, από την προεγκατεστημένη εφαρμογή Mail. Εάν χρειάζεστε διευκρινίσεις, δεν έχετε παρά να μας ενημερώσετε στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status