Ρωτήστε μας: Που μπορώ να εντοπίσω τον αριθμό σειράς (Serial number) της συσκευής μου;

Ρωτήστε μας: Που μπορώ να εντοπίσω τον αριθμό σειράς (Serial number) της συσκευής μου;
ired.gr

Σε κάθε σας επικοινωνία με το τμήμα υποστήριξης της Apple, ο σειριακός αριθμός της συσκευής σας είναι απαραίτητος. Γνωρίζετε που μπορείτε να τον εντοπίσετε;

Λαμβάνοντας υπόψιν το ότι να γνωρίζετε τον αριθμό σειράς της συσκευής σας, θα σας είναι χρήσιμο σε μία σειρά από ενέργειες, όπως για τον έλεγχο διάρκειας της εγγύησης, προκειμένου να επισκευάσετε δωρεάν τη συσκευή σας, τον έλεγχο κατάστασης κλειδώματος στην υπηρεσία iCloud στον οποίο έχουμε αναφερθεί πρόσφατα, αλλά και σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με την εταιρεία Apple, πήραμε την απόφαση να σας δώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: Έλεγχος κλειδώματος ενεργοποίησης πριν την αγορά μεταχειρισμένης iOS συσκευής

Πολλοί φίλοι επανειλημμένως μας έχουν ρωτήσει

“Που μπορώ να αναζητήσω τον αριθμό σειράς της συσκευής μου σε περίπτωση που κάποιος έχει απολέσει τη συσκευασία”;

Οι μέθοδοι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αναζητήσετε το σειριακό αριθμό της συσκευής σας iPhone, iPad ή iPod touch, είναι δύο.

Μπορείτε να κάνετε την αναζήτηση είτε απευθείας μέσα από τη συσκευή σας και συγκριμένα από τις “Ρυθμίσεις” του λειτουργικού iOS κι αν αυτό δεν είναι εφικτό (για παράδειγμα η οθόνη έχει υποστεί βλάβη), μπορείτε να ανακαλύψετε τον σειριακό αριθμό, συνδέοντας τη συσκευή σας σε ένα υπολογιστή, μέσα από την εφαρμογή, iTunes. Δεν έχει σημασία ποια από τις μεθόδους αποφασίσετε να ακολουθήσετε, ο αριθμός σειράς που θα συναντήσετε θα είναι ο ίδιος.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »