5 υπέροχα αξεσουάρ για το Apple Watch

5 υπέροχα αξεσουάρ για το Apple Watch
ired.gr

Παρουσιάζουμε πέντε από τα ωραιότερα αξεσουάρ για το Apple Watch.

Καθώς το Apple Watch έχει πια αρκετό καιρό ήδη στην κυκλοφορία, έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται διάφορα αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Άλλα από αυτά απλώς το καλλωπίζουν και άλλα προσθέτουν στην ευχρηστία του. Η ίδια η Apple παρουσίασε νέα λουράκια δημιουργημένα με τη βοήθεια σχεδιαστών μόδας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε αξεσουάρ που θεωρούμε ότι αξίζουν τον κόπο (και ίσως τα χρήματα).

Δείτε ακόμη: Apple Watch - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

1. Blue Lounge Kosta

ired apple watch acessories 02

Πολλές Apple Watch βάσεις (και βάσεις φόρτισης) είναι ογκώδεις και αρκετά ακριβές. Το Blue Lounge Kosta ανταλλάσσει την επίδειξη με την απλότητα και έρχεται με κάτι επιπλέον των άλλων. Είναι ένας δίσκος από σιλικόνη που κρατάει το ενοχλητικό καλώδιο φόρτισης του Apple Watch, που δε στέκεται εύκολα, σε μια θέση σταθερή μέσω ενός κλιπ κι ενός μαγνήτη. Μοιάζει σαν ένα dock για το ρολόι.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης εμφανίζεται όταν τοποθετούμε το Apple Watch στη βάση. Μόλις συνδεθεί το καλώδιο φόρτισης και αφού έχουμε φορτώσει και το παρεχόμενο λογισμικό, θα δούμε την οθόνη να γυρίζει στο πλάι (landscape), μετατρέποντας το ρολόι μας σε ιδανικό σύντροφο για το κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι.

2. PanzerGlass Screen Protector

ired apple watch acessories 03

Το γρατζούνισμα ή το σπάσιμο της οθόνης του iPhone σας, μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό λάθος. Ποιος όμως θέλει να καλύψει το πανέμορφο ρολόι του με ένα κακάσχημο τζάμι ή μια από αυτές τις θλιβερές ζελατίνες για να το προστατέψει από γρατζουνιές; Αυτοί λοιπόν που θέλουν μια σοβαρή λύση προστασίας χωρίς να συμβιβάσουν το στιλ του ρολογιού τους, έχουν τη λύση που ακούει στο όνομα PanzerGlass Screen Protector.

Η εταιρία παρουσίασε ένα νέο προστατευτικό κρύσταλλο με «κούρμπα» για να ταιριάζει στην οθόνη του Apple Watch και άκρες με σκούρο χρώμα για να μην ξεχωρίζει από αυτήν καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι ένα αόρατο κρύσταλλο προστασίας που δεν ξεχωρίζει, αλλά φυλάει το ρολόι σας από το πιθανό χτύπημα.

Δείτε ακόμη: 6 λόγοι για να αγοράσετε ένα Apple Watch

3. Hyper Bracelet

ired apple watch acessories 04

Η Apple πουλάει διάφορα είδη από λουράκια και μπρασελέ, αλλά πολύ λίγα είναι φθηνά, ειδικά τα πιο λουσάτα και τα μεταλλικά. Η εταιρία Hyper δημιούργησε ένα μπρασελέ που είναι από το ίδιο υλικό και ίδιας ποιότητας με τα μεταλλικά της Apple, αλλά κοστίζει όσο τα απλά πλαστικά - γύρω στα 50$. Δεν έχει το κούμπωμα του αντίστοιχου μπρασελέ της Apple, αλλά το κλασικό των υπόλοιπων μπρασελέ για ρολόγια, αλλά κοστίζει και 300$ φθηνότερα. Κι αν ρωτήσετε τη Hyper ποιες είναι οι διαφορές, θα σας απαντήσει ότι είναι απλά στη μάρκα. Δε μπορεί κανείς να αγνοήσει την οικονομία που γίνεται με μια τέτοια αγορά. Δείτε το βίντεο στη σελίδα της Hyper, στο Kickstarter.