iPhone Daily Free Apps: ytools, IQ Mission 2 & QR Creator (16/09)

iPhone Daily Free Apps: ytools, IQ Mission 2 & QR Creator (16/09)
ired.gr

Κατεβάστε ένα πολυεργαλείο, ένα παιχνίδι που “ακονίζει” το μυαλό και δημιουργήστε κωδικούς QR, με τις προσφορές της ημέρας.

ytools

by Zuo Huang

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε με ένα πολυεργαλείο. Σε μία εφαρμογή, υπάρχουν συγκεντρωμένα εργαλεία όπως ο φακός (με δυνατότητα αποστολής σημάτων Μορς), ο χάρακας, ένα μοιρογνωμόνιο και ένας μετρητής έντασης ήχου (dB). Έχουμε δει αρκετές τέτοιες εφαρμογές αλλά η συγκεκριμένη είναι σήμερα δωρεάν. Επίσης, δείχνει αρκετά καλογραμμένη και η μέτρηση της έντασης του ήχου με εξέπληξε ευχάριστα. Κάθε επιλογή / εργαλείο προσφέρει υπο-ρυθμίσεις και επιλογές για την καλύτερη χρήση της ανά περίπτωση. Η εφαρμογή δεν έχει διαφημίσεις και οι developers αναφέρουν πως θα προσθέσουν σύντομα και άλλα εργαλεία. Αρκετά καλή!

Μέγεθος: 1,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

IQ Mission 2

by YUMMY Factory Sp. z o.o.

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Στην ουσία πρόκειται για ένα puzzle - board game με εξαιρετικά δύσκολους γρίφους. Διαθέτει τρεις πόλεις - boards, με 32 παζλς η κάθε μία, 9 επιτεύγματα για το Game Center και ένα τελικό παιχνίδι (mission target). Οι αγορές εντός της εφαρμογής περιορίζονται στα hints, συμβουλές στην ουσία για επίπεδα που έχουμε κολλήσει. Ο ήχος του είναι εκνευριστικός και προτείνω να τον απενεργοποιήσετε. Συνολικά όμως το παιχνίδι είναι πολύ καλό.

Μέγεθος: 56,3 ΜB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

QR Creator

by Power App GmbH

 ired iphone free apps 03

Τελευταία πρότασή μας για σήμερα το QR Creator. Κυκλοφορούν αρκετές εφαρμογές που έχουν τη δυνατότητα ανάγνωσης των QR Codes αλλά η συγκεκριμένη μας άρεσε γιατί μπορεί και να τους παράξει (generate). Ακόμα και κωδικούς που συμπεριλαμβάνουν εικόνες. Υποστηρίζεται το AirPrint, πολλοί διαφορετικοί τύποι κωδικών (έως και 134 χαρακτήρων), αλλά και ο διαμοιρασμός τους. Ένα print screen (όπως είναι αναμενόμενο) είναι ικανό να αποθηκεύσει τους κωδικούς. Η εφαρμογή είναι πλήρης, το μόνο που θα θέλαμε είναι να υποστηριχθούν και οι αναλύσεις των νεότερων iPhones.

Μέγεθος: 32,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!