Κατεβάστε τις Δωρεάν Εφαρμογές της Ημέρας για iPhone (14/09)

Κατεβάστε τις Δωρεάν Εφαρμογές της Ημέρας για iPhone (14/09)
ired.gr

Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας στην παγκόσμια ιστορία, παίξτε ένα 3D space shooter και μοιραστείτε εντυπωσιακά κολάζ, με τις προσφορές της ημέρας.

Genius World History Quiz

by EMSE EDAPP

 ired iphone free apps of the day 01

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξεκινάμε με ένα κουίζ παγκόσμιας ιστορίας. Αν τα ψιλοκαταφέρνετε με τα Αγγλικά και σας αρέσει η ιστορία, τότε αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Με τη μορφή παιχνιδιού, έχουμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε τις γνώσεις μας ή και τη μνήμη μας. Μεγάλο ατού της εφαρμογής κατά την γνώμη μου είναι πως όταν απαντάμε λάθος, ενημερωνόμαστε αναλυτικά για τις λεπτομέρειες της σωστής απάντησης. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι μόνο ένα καλό σκορ, αλλά και να θυμηθούμε εκ νέου κάποια γεγονάτα που έχουμε ξεχάσει, ή και να μάθουμε λεπτομέρειες για ιστορικές στιγμές που αγνοούσαμε.

Μέγεθος: 13,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1

Ηλικίες: 4+

iPhone 4s ή νεότερο

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Quantum Legacy

by Miles Godspeed

 ired iphone free apps of the day 02

Η δεύτερη πρότασή μας για σήμερα είναι ένα 3D space shooter. Ξεκινάω με τα αρνητικά: περιλαμβάνει διαφημίσεις, έχει αγορές μέσα από την εφαρμογή (αλλά μπορείτε να παίξετε κανονικότατα) και είναι δύσκολο (για κάποιους αυτό είναι πλεονέκτημα). Περνάμε τώρα στα πλεονεκτήματα: είναι καλοφτιαγμένο, αρκετά γρήγορο για τα εξαιρετικά γραφικά του και πολύ ατμοσφαιρικό. Το παιχνίδι έχει βάθος. Οι 3D μάχες, η δυνατότητα της βελτίωσης του διαστημοπλοίου σας και το πολύ προσεγμένο gameplay, είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς gamers.

Μέγεθος: 196 ΜB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 9+ (ήπια ή φανταστική βία)

iPhone 4s ή νεότερο

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 20€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Clip Stitch 2 Video Collage Maker

by ma long

 ired iphone free apps of the day 03

Τελευταία πρόταση για σήμερα μια εφαρμογή που δημιουργεί όμορφα κολάζ από τα video και τις φωτογραφίες μας. Επιλέγουμε τα περιεχόμενα που θέλουμε να μοιραστούμε και στη συνέχεια έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη διαρρύθμιση του κολάζ μας, στην ουσία αλλάζοντας τις αναλογίες για κάθε φωτογραφία ή video. Επίσης, μπορούμε να επιλέξουμε τύπο και χρώμα του πίνακα και των περιθωρίων του. Όταν έχουμε δημιουργήσει ένα ικανοποιητικό για εμάς αποτέλεσμα, μπορούμε να το αποθηκεύσουμε, να το στείλουμε με mail, με μήνυμα, αλλά και να το κοινοποιήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Facebook, Twitter, Sina, Flickr και Tumblr). Συμπληρωματικά, μπορούμε να επιλέξουμε να το ανοίξουμε σε μια άλλη εφαρμογή. Τρέχει και στο iPhone 3GS! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!

Μέγεθος: 66,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

iPhone 3GS ή νεότερο

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »