Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγουδιστές προτείνουν τραγούδια μέσω Shazam

Τραγουδιστές προτείνουν τραγούδια μέσω Shazam
ired.gr

Ποια τραγούδια ακούν οι διάσημοι τραγουδιστές; Το Shazam έχει όλες τις απαντήσεις.

Το Shazam είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο app που αναγνωρίζει τα τραγούδια που ακούγονται και μας γνωστοποιεί τον τίτλο και τον καλλιτέχνη. Για παράδειγμα, όταν ακούτε ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, ανοίγετε το app και το αφήνετε να «ακούσει» το τραγούδι. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σας έρχεται η απάντηση στην οθόνη με τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης iOS8 – η Siri βρίσκει τίτλους τραγουδιών

Τώρα η εφαρμογή αναβαθμίστηκε και δίνει βήμα σε διάσημους τραγουδιστές να προτείνουν τις δικές τους επιλογές. Μέχρι σήμερα, περίπου 200 καλλιτέχνες έχουν συμπράξει με το Shazam και κάθε φορά που «αναγνωρίζουν» ένα τραγούδι, αυτό προστίθεται στο feed της εφαρμογής και όλοι οι followers τους μπορούν να το δουν.

ired shazam 01

Τραγουδιστές, τραγουδίστριες και συγκροτήματα όπως η Alicia Keys, οι Maroon 5, οι One Direction, ο Ed Sheeran, ο David Guetta, ο Pharrell συμμετέχουν στο πρόγραμμα και μοιράζονται τα αγαπημένα τους τραγούδια με το κοινό τους. Το Shazam όμως πλέον δέχεται και ανεξάρτητους τραγουδοποιούς και καλλιτέχνες να πάρουν μέρος και να προτείνουν τις επιλογές τους.

ired shazam 02

Όταν ένα νέο τραγούδι θα εμφανίζεται στο feed από ένα διάσημο τραγουδιστή θα είναι σαν να ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στη ζωή τους. Θα το έχουν κάνει «shazam» επειδή δεν το έχουν ξαναακούσει ποτέ ή επειδή θέλουν να προωθήσουν έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη που συμπαθούν.

Διαβάστε επίσης Που βαδίζει η Μουσική Βιομηχανία;

Οι καλλιτέχνες δεν πληρώνονται για να μοιράζονται τα μουσικά τους ενδιαφέροντα αλλά θα πρέπει απλώς να θέλουν να το κάνουν με ειλικρινή και αυθεντικό τρόπο. Μακροπρόθεσμα βέβαια, τα οφέλη είναι πολλά, αφού το Shazam παρέχει τα links για να ακούσεις ή να αγοράσεις τα τραγούδια εκτός εφαρμογής. Επίσης, το app θα σε ενημερώνει για τις νέες κυκλοφορίες δίσκων και επερχόμενων συναυλιών.

ired shazam 03

Διαβάστε επίσης Οι 7 καλύτερες εφαρμογές music streaming για iPhone

Το Shazam είναι ένα από τα πρώτα apps διαθέσιμο για το iPhone το 2008 και επτά χρόνια μετά παραμένει δωρεάν για όλους τους χρήστες. Τώρα όμως κάθε φορά που θα αναγνωρίζει κάποιος ένα τραγούδι, θα μπορεί να συνδέεται με πολλαπλούς τρόπους για να το ακούσει ή να το αγοράσει στο iTunes, στο Apple Music, στο Spotify ή στο Pandora.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status