Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple events: οι προσκλήσεις-teasers

Apple events: οι προσκλήσεις-teasers
ired.gr

Ένα φωτογραφικό ταξίδι στα παλαιότερα events της Apple, μέσα από τις προσκλήσεις τους.

Δύο φορές τον χρόνο, η Apple προσκαλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει είτε από κοντά είτε μέσω live streaming τα event της. Τον Ιούνιο, είναι το WWDC και νέο software ενώ το φθινόπωρο παρουσιάζονται οι νέες συσκευές. Στο παρελθόν υπήρξαν όμως και ειδικά events.

Διαβάστε επίσης «WWDC 2015: iOS 9, OS X El Capitan, watch OS 2 & Apple Music»

Με το χθεσινό event της Apple να έχει ολοκληρωθεί, ας θυμηθούμε τις προσκλήσεις-teasers, με τα ευφάνταστα γραφικά και slogans που έκλειναν το μάτι, τα οποία είχε δημιουργήσει η εταιρεία για τις προηγούμενες παρουσιάσεις της, στο παρελθόν.

Διαβάστε εδώ όλες τις ανακοινώσεις της Apple από το event της Τετάρτης

iPod Nano, 2005

ired diafora past apple invitations 01

Πίσω στο 2005, η Apple έφερε στον κόσμο μας το iPod Nano. Το σλόγκαν ήταν απλά η επανάληψη του αντίστοιχου για το iPod που είχε χωρητικότητα 1000 τραγουδιών. Το ίδιο και το Nano.

iPhone 2007

ired diafora past apple invitations 02

Μια από τις αξιομνημόνευτες προσκλήσεις ήταν αυτή του 2007, όταν η Apple παρουσίαζε το πρώτο iPhone στο Macworld 2007.

MacBook Air, 2008

ired diafora past apple invitations 03

Το 2008, στο Macworld η Apple ανακοίνωνε την κυκλοφορία του πιο λεπτού laptop στον πλανήτη. Με τα χρόνια, το MacBook Air έγινε ακόμη πιο λεπτό. Το λογοπαίγνιο στην πρόσκληση «υπάρχει κάτι στον αέρα» προϊδέαζε τον κόσμο για την συνέχεια.

iPod Video, 2006

ired diafora past apple invitations 04

Αν και ο Steve Jobs είχε πει κάποτε ότι κανείς δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει ένα video σε μια μικρή οθόνη, η Apple αποκάλυψε το iPod Video σε ένα special event, το 2006. Συγχρόνως, ανακοίνωσε την εισαγωγή ταινιών στο iTunes store αλλά και την πρώτης γενιάς Apple TV. Οπότε το sloganIt’s showtime” με τους προβολείς να το φωτίζουν, ταίριαζε απόλυτα.

iPhone 3G και App Store, 2008

ired diafora past apple invitations 05

Στο WWDC του 2008, η Apple παρουσίασε το iPhone 3G αλλά και το App Store. Με αυτή την παρουσίαση τα smartphones πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Η γέφυρα που κατέληγε σε δύο δρόμους έκρυβε το μυστικό.

iPad, 2010

ired diafora past apple invitations 06

Η πρόσκληση για το event που θα παρουσίαζε το πρώτο iPad παρέπεμπε σε μια συσκευή που θα ήταν ικανή να δημιουργήσει από μόνη της.

iPad Mini, 2012

ired diafora past apple invitations 07

Το iPad mini κρυβόταν πίσω από το «We’ve got a little more to show you». Το mini τάμπλετ της Apple διέψευσε ακόμη μια φορά τον Steve Jobs που έλεγε ότι τα τάμπλετ με μικρές οθόνες δεν θα είχαν ποτέ καμιά επιτυχία.

WWDC και iOS 7, 2013

ired diafora past apple invitations 08

Η πρόσκληση για το WWDC του 2013 άφηνε τα περισσότερα στη φαντασία αφού απουσίαζε κάποιο slogan. To iOS 7 έφερε τα πάνω κάτω στους iPhone users που αρχικά σοκαρίστηκαν από τις τεράστιες αλλαγές στο λογισμικό. Έκτοτε όμως συνήθισαν τη νέα αίσθηση και το διαφορετικό design.

Apple Watch, 2014

ired diafora past apple invitations 09

Κανένα στοιχείο για το event ούτε αυτή τη φορά από το slogan. Όταν όμως στο event παρουσιάστηκε το Apple Watch κάποιοι συνέδεσαν το Spring Forward με την αλλαγή των εποχών και την αντίστοιχη αλλαγή της ώρας. Μόνο που το Apple Watch δείχνει πολλά περισσότερα από την ώρα.

Διαβάστε για το Apple Music Festival που έρχεται τον Σεπτέμβριο

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status