Αυτές είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές iPhone της Ημέρας (08/09)

Αυτές είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές iPhone της Ημέρας (08/09)
ired.gr

Κατεβάστε ένα καλό χρονόμετρο, αποκτήστε ένα mini photo studio και αποκτήστε πανέμορφα wallpapers, με τις προσφορές της ημέρας.

Χρονόμετρο+

by Diesel Puppet

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε με ένα ηλεκτρονικό χρονόμετρο. Το Χρονόμετρο+ είναι μια πολύ αξιόλογη εφαρμογή που μας βοηθάει να κρατήσουμε τον χρόνο, όταν αυτό χρειάζεται. Είναι προσεγμένη, υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα και είναι πλήρης, χωρίς διαφημίσεις. Με σχήμα παραδοσιακών κουμπιών συναντάμε το “πλήκτρο” έναρξης και παύσης, το “πλήκτρο” μηδενισμού του χρόνου και ένα στρογγυλό πλήκτρο που σημειώνει τους γύρους μας (laps). Κάθε χρονομέτρηση μπορούμε να την εξάγουμε με mail αλλά και με κοινοποίηση στο facebook. Μας άρεσε πολύ.

* ired Editor’s Choice! *

Μέγεθος: 16,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Fonta

by ThirtyFive Inc.

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που οι δημιουργοί της την προσδιορίζουν ως “little photo studio”. Λοιπόν. Τραβάτε μια φωτογραφία, είτε χρησιμοποιείτε μία από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Μετά, καλείστε να την ευθυγραμμίσετε (ή βέβαια να της δώσετε επιτηδευμένη κλίση) και να επιλέξετε το “κάδρο”. Επιλέγετε το κείμενο που θέλετε να συμπεριληφθεί, τις αποχρώσεις τις γραμματοσειράς, ακόμα και φίλτρα στις γραμματοσειρές και φυσικά (1-2 βασικά) φίλτρα για το θέμα της φωτογραφίας σας. Αμέσως μετά, μπορείτε να αποθηκεύσετε στο album κάμερας, ή να κοινοποιήσετε στο Instagram, στο Twitter, στο Facebook και στο tumblr. Επιπροσθέτως, μπορείτε να την στείλετε με mail, με μήνυμα ή μέσω Airdrop. Η εφαρμογή είναι αρκετά συμπαθητική και σε κάποιους θα αρέσει πολύ.

Μέγεθος: 15,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

HD Retina Wallpaper World

by Touch 4 feel

 ired iphone free apps of the day 03

Δεν θα σας πω πολλά λόγια για την τελευταία πρότασή μας για σήμερα. Με το HD Retina Wallpaper World μπορείτε να κατεβάσετε πανέμορφες φωτογραφίες για wallpaper (οι φωτογραφίες μπορεί να δείχνουν σε “κάδρο” 4:3 αλλά αποθηκεύονται στην πλήρη ανάλυσή τους), να κάνετε προεπισκόπηση ως φωτογραφία οθόνης κλειδώματος ή και home screen wallpaper χωρίς να την κατεβάσετε, αλλά και να κοινοποιήσετε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν. Στην διάθεσή σας και φωτογραφίες ανά κατηγορία: ζώα, αυτοκίνητα, Χριστούγεννα, τοπία και πολλές άλλες. Αν σας αρέσει να αλλάζετε συχνά wallpapers, αυτή είναι η εφαρμογή που ψάχνατε. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 3,8 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.0

Ηλικίες: 12+ (βία κινουμένων σχεδίων, τρόμος, σεξουαλικό περιεχόμενο)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι συμβατή με iPhone 3GS (ή νεότερο), iPad (όλα τα μοντέλα) & iPod Touch τρίτης γενιάς (ή νεότερο).

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »