iPhone Daily Free Apps: iLearn Geography, Mooniz Pro & Monster Hunt: Revolution (07/09)

iPhone Daily Free Apps: iLearn Geography, Mooniz Pro & Monster Hunt: Revolution (07/09)
ired.gr
Βελτιώστε τις γνώσεις σας στη γεωγραφία, κατεβάστε το Mooniz Pro και γίνετε ο καλύτερος κυνηγός τεράτων, με τις προσφορές της ημέρας.
 

iLearn Geography

free apps iphone 07 09 2015 02

by iLearn Company

Σας καλωσορίζουμε στην εβδομάδα του μεγάλου ετήσιου event του Σεπτέμβρη για την Apple. Πρώτη μας πρόταση για σήμερα μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμέψει ως μια μικρή, κινητή εγκυκλοπαίδεια που καλύπτει θέματα γεωγραφίας.

Αν και θα θέλαμε η εφαρμογή να υποστηρίζει την ανάλυση των τελευταίων μοντέλων και να αναφέρει την τυπική - επίσημη ονομασία της FYROM, κατά τα άλλα είναι μια πολύ καλή πηγή γεωγραφικών γνώσεων. Μπορούμε να ανατρέξουμε στις λίστες της για τα βουνά, τις ερήμους, τα ποτάμια και ότι άλλο θέλουμε και να βρίσκουμε αναλυτικά στοιχεία για αυτά. Επίσης, παρέχεται ένας παγκόσμιος χάρτης με τις βασικές πληροφορίες που τυχόν χρειαστούμε.

Τέλος, η εφαρμογή παρέχει ηχητικές πληροφορίες με ταυτόχρονη αναπαραγωγή εικόνων σε μορφή slide show, για την πιο εύκολη εκμάθηση των πληροφοριών.

Μέγεθος: 160 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch (υποστηρίζεται και το iPhone 3GS)

Mooniz Pro

free apps iphone 07 09 2015 01

by Mooniz Interactive Ltd

Συνεχίζουμε με ένα παιχνιδάκι που μου άρεσε πάρα πολύ. Θυμίζει πολλά αντίστοιχα, αλλά το συγκεκριμένο είναι αρκετά καλοφτιαγμένο για δωρεάν (διαθέτει αγορές μέσα από την εφαρμογή που όμως δεν είναι απαραίτητες).

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατάμε στο σημείο της οθόνης που είναι μαζεμένες τρεις ή περισσότερες φατσούλες (δεν ξέρω πως πρέπει να τις αποκαλέσω) με το ίδιο χρώμα. Αυτόματα αυτές εξαφανίζονται και (σαν το Tetris) μειώνεται ο κίνδυνος του “game over”.

Διατίθενται επίσης power ups (μπορούν να κερδιθούν μέσα στο παιχνίδι) που προσθέτουν σε ποικιλία αλλά και μας βοηθούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι έχει κερδίσει αρκετές διακρίσεις όπως το “What’s Hot” από την ίδια την Apple. Δοκιμάστε το. Θα διατίθεται δωρεάν για αρκετές ώρες ακόμα (America Labor Day - κάθε πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη).

Μέγεθος: 48,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Monster Hunt: Revolution

free apps iphone 07 09 2015 03

by defence2000x

Λοιπόν, η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά στην ουσία αποκλειστικά τους φίλους των οκτάμπιτων adventure παιχνιδιών. Με λίγο “άρωμα” από Pokemon.

Ο ήρωάς μας είναι ο Steve (ναι, μπορώ εύκολα να φανταστώ ήρωα με αυτό το όνομα) και ο σκοπός μας είναι με τις κατάλληλες κινήσεις και αποφάσεις να τον μετατρέψουμε στον καλύτερο κυνηγό φαντασμάτων. Κατά την εκκίνηση κάθε νέου παιχνιδιού, επιλέγουμε μεταξύ τριών τύπων τεράτων.

Θα χρειαστείτε υπομονή και χρόνο προκειμένου να το προχωρήσετε αρκετά. Είναι full έκδοση και δεν προσφέρονται αγορές μέσα από την εφαρμογή ούτε αναπαράγονται διαφημίσεις (τουλάχιστον μέχρι το σημείο που εμείς φτάσαμε). Οι φαν του είδους, ας προσέλθουν. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Μέγεθος: 50,8 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 9+ (βία κινουμένων σχεδίων)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »