Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές της ημέρας 05/09/2015

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές της ημέρας 05/09/2015
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (05/09/2015)

Διαχειριστείτε τα αρχεία PDF σας, παίξτε ένα πρωτότυπο παιχνίδι με ασανσέρ και κατεβάστε ένα πρωτότυπο ξυπνητήρι, με τις προσφορές της ημέρας.

PDF Box 2.0

by Alexey Plekhanov

iphone free apps 05 09 01

Ξεκινάμε σήμερα με μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να βάλει σε τάξη τα αρχεία PDF που έχετε στην κατοχή σας. Μας παρέχει έναν πρακτικό τρόπο τακτοποίησης και εύρεσής τους. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε αρχεία μέσω του iTunes sharing. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε χρωματιστές ετικέτες και να κατηγοριοποιήσετε κατ’ αυτόν τον τρόπο τα αρχεία σας. Αρκετά καλό.

Μέγεθος: 20,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Elevadoors

by Omar De La Hoz

iphone free apps 05 09 02

Συνεχίζουμε με ένα πρωτότυπο και απλό παιχνίδι. Στο Elevadoors προσπαθούμε πατώντας επάνω στην οθόνη να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο και να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στην ουσία, χρειάζεται να έχουμε το νου μας στο πράσινο φωτάκι του ασανσέρ και κάνουμε “tap” στον σωστό ανελκυστήρα την κατάλληλη στιγμή. Τα γραφικά είναι μέτρια και ο ήχος συμπαθητικός, αλλά σίγουρα αποτελεί μια καλή δωρεάν πρόταση για να περάσετε την ώρα σας.

Μέγεθος: 7,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.1

Ηλικίες: 4+

Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Kiwake Alarm Clock

by Othman Tazi

iphone free apps 05 09 03

Τι θα λέγατε αν θα μπορούσατε να ξυπνήσετε διαφορετικά και πιο ευχάριστα; Ξεχάστε το snooze και τις άσκοπες αναβολές! Το Kiwake Alarm Clock μας βοηθά να ξυπνήσουμε όσο πιο εύκολα και ευχάριστα γίνεται. Το τρίπτυχο έχει ως εξής: Σώμα, νους και κίνητρο. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της εφαρμογής, αυτοί είναι οι τρεις παράγοντες που πρέπει να εστιάσουμε για ένα επιτυχές πρωινό ξύπνημα. Η εφαρμογή είναι καλογραμμένη και σε κάποιους σίγουρα θα αρέσει η ιδέα. Καλό Σαββατοκύριακο!

Μέγεθος: 36,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »