Το Apple Watch, θύμα του Logogate

Το Apple Watch, θύμα του Logogate
ired.gr

Η πίσω όψη ορισμένων Apple Watch της budget friendly Sport Edition άρχισε να «ξεφτάει» λίγους μήνες μετά την αγορά τους και κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για Logogate.

Μετά το πρόσφατο και γνωστό σε όλους μας Bendgate –λυγίζει ή όχι το iPhone 6 Plus;- ήρθε και το Logogate να συμπληρώσει τη λίστα μιας σειράς από τεχνολογικά «παραπατήματα» της Apple.

Διαβάστε για το Bendgate «iPhone 6 Plus: Στραβώνει, λυγίζει τελικά;»

Αυτή τη φορά το μήλον της έριδος είναι το ολοκαίνουριο και πολυσυζητημένο Apple Watch στην Sport Edition.

Πρόσφατα κάποιοι «τυχεροί» πού έχουν στην κατοχή τους αυτό το, κατά τα άλλα, υπέροχο ρολόι, παρατήρησαν ότι τα γράμματα και το λογότυπο στο σημείο όπου το ρολόι ακουμπάει τον καρπό έχουν αρχίσει να φθείρονται. Κάποιοι ανέβασαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη φθορά στα επίσημα forums της Apple και στο Reddit και σχεδόν αμέσως βρέθηκαν αρκετοί ιδιοκτήτες του ίδιου μοντέλου Apple Watch που επιβεβαίωσαν ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε αυτούς.

apple watch logo 01

Και φυσικά το θέμα απέκτησε αμέσως διαστάσεις και πήρε το όνομα «Logogate».

apple watch logo 02

Η ενόχληση και το παράπονό τους δεν έχει να κάνει με την ίδια τη λειτουργία του Apple Watch, αφού αυτή δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο. Είναι όμως τουλάχιστον ανυπόφορο, κατά τη γνώμη τους, το να έχεις πληρώσει $349 για ένα πολυτελές ρολόι που λανσαρίστηκε ως υψηλής τεχνολογίας προϊόν και σε μικρό χρονικό διάστημα να εμφανίζονται σημάδια φθοράς. Το λογότυπο αλλά ακόμη και ο σειριακός αριθμός σχεδόν έχουν εξαφανιστεί.

apple watch logo 03

Οι φωτογραφίες των χρηστών, πράγματι, δείχνουν ένα «ξεφλούδισμα» στην αλουμινένια επιφάνεια των ρολογιών και μάλιστα πρόκειται για Apple Watches που έχουν στην κατοχή τους μόνο για δυο ή τρεις μήνες.

apple watch logo 04

Ίσως πρόκειται για μερικά ελαττωματικά κομμάτια αλλά ακόμη και τότε η απογοήτευση για όσους το αγόρασαν είναι μεγάλη. Σύμφωνα με έναν από τους δυσαρεστημένους πελάτες, η Apple δέχεται επιστροφές των Apple Watches και τα επιστρέφει μετά από μερικές εβδομάδες αλλαγμένα.

Η Sport Edition είναι η budget friendly version του Apple Watch. Οι τιμές του Apple Watch Edition μπορούν να φτάσουν και τις $17.000.

Από mirelen.