Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ανακοίνωση των νέων iPad θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου

Η ανακοίνωση των νέων iPad θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου
ired.gr

Την επόμενη εβδομάδα αναμένουμε την πιο “πλούσια” εκδήλωση της Apple, τουλάχιστον όσο αφορά τον αριθμό των νέων συσκευών.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η εκδήλωση της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου θα είναι γεμάτη με νέες συσκευές. Παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος έχει ταυτιστεί με την ανακοίνωση και την έναρξη των προ-παραγγελιών του νέου iPhone.

Αυτή τη φορά όμως παράλληλα με την επομένη γενιά των iPhone, αναμένεται να γίνει ανακοίνωσή του νέου Apple TV καθώς και νέων αθλητικών μπρασελέ για το Apple Watch.

To 9to5Mac υποστηρίζει πως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Apple πρόκειται να ανακοινώσει το ανανεωμένο iPad mini 4 και το πολυαναμενόμενο iPad Pro.

Παρότι η ανακοίνωση του νέου iPad με οθόνη 12,9 ιντσών αναμένεται την άλλη εβδομάδα, η Apple δεν σκοπεύει να ξεκινήσει την κυκλοφορία πριν από το Νοέμβριο, μετά από την έναρξη των προ-παραγγελιών στα τέλη του Οκτώβρη.

ired ipad realease date 01

Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα νέα iPad κάθε Οκτώβριο και ένας μήνας διάφορα μπορεί να μην μας φαίνεται σημαντικός, αλλά η Apple πιστεύει ότι θα δώσει ένα προβάδισμα στους προγραμματιστές που θέλουν να προετοιμάσουν εφαρμογές για τη νέα συσκευή.

Ακόμη η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο iPad Μini, το οποίο θα πλησιάσει πιο πολύ τα χαρακτηριστικά του iPad Αir 2. Φαίνεται ότι η Apple δεν ενδιαφέρεται να ανανεώσει το iPad Air 2 εντός του 2015, αντίθετα έχει συγκεντρώσει την προσοχή της στο ανανεωμένο iPad Mini 4 και στο iPad Pro. Το iPad Air 2 πιστεύεται πως θα αναβαθμιστεί εντός του 2016.

ired ipad realease date 02

Στην εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας δεν αναμένεται να γίνει ανακοίνωση κάποιου νέου υπολογιστή Mac. Σε συνδυασμό λοιπόν με την πρόωρη παρουσίαση των νέων iPad ενδέχεται η Apple να μην διοργανώσει κάποια δεύτερη εκδήλωση αυτό το φθινόπωρο, αντίθετα από ότι μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Στο τεχνικό μέρος τώρα το iPad Pro θα διαθέτει μεγάλη οθόνη 12,9 ιντσών, η οποία είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της νέας συσκευής. Αναμένεται να έχει επεξεργαστή Α9, 2GB μνήμη RAM και Stylus που θα συνεργάζεται με την οθόνη Force Touch.

Δεν είναι περίεργο να δούμε υποδοχές USB στο νέο iPad, για την υποστήριξη περιφερειακών συσκευών. Το tablet θα τρέχει iOS 9.1, μια αναβαθμισμένη έκδοση του iOS 9, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο παράλληλα με το νέο iPad Pro.

από Jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status