Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν Εφαρμογές iPhone: Clever Driver, Tap to Lock Pro & Secret Contacts2 (03/09)

Δωρεάν Εφαρμογές iPhone: Clever Driver, Tap to Lock Pro & Secret Contacts2 (03/09)
ired.gr

Λύστε γρίφους... οδηγώντας, δοκιμάστε τα αντανακλαστικά σας και αποθηκεύστε κρυφές επαφές, με τις προσφορές της ημέρας.

Clever Driver

by HxStudio

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε με ένα ευχάριστο παιχνιδάκι. Με το Clever Driver καλούμαστε να οδηγήσουμε το αυτοκίνητό μας στην έξοδο ενός parking. Βέβαια, θα χρειαστεί πρώτα να μετακινήσουμε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Ο χειρισμός είναι εύκολος, απλά ακουμπάμε το δάχτυλό μας πάνω σε ένα αυτοκίνητο και το σύρουμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Τα πρώτα επίπεδα είναι πραγματικά πολύ εύκολα και μας προϊδεάζουν για τη συνέχεια. Δυστυχώς υπάρχουν διαφημίσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο, που όμως δεν επηρεάζουν το gameplay. Επίσης, με τη χρήση των κοινωνικών δικτύων μπορούμε να “ξεκλειδώσουμε” περιεχόμενο του παιχνιδιού. Αρκετά καλό, δεν θα έλεγα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, αλλά κυρίως για αυτούς που αρέσκονται στο να λύνουν γρίφους.

Μέγεθος: 7,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Tap to Lock Pro

by Manum Rashid

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με ένα παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα. Στο Tap to Lock Pro προσπαθούμε να κλειδώσουμε τα λουκέτα με τη σειρά που αυτά εμφανίζονται. Όλα γίνονται σε ένα ταμπλό με 15 “θέσεις”. Χρειάζονται σίγουρα καλά αντανακλαστικά αλλά και από ένα σημείο και μετά καλή μνήμη. Μπορεί να το αποκάλεσα “παιχνιδάκι”, αλλά παρατήρησα κατά τη δοκιμή του πως τα καλά σκορ “χρειάζονται” συντονισμό αντανακλαστικών και μνήμης, κάτι που θα διαπιστώσετε πως είναι εύκολο μονάχα έως ενός σημείου. Στα συν του παιχνιδιού η δυνατότητα που έχουμε να παίξουμε εναντίον άλλων παικτών μέσω Game Center αλλά και να δούμε τα σκορ των άλλων παιχτών.

Μέγεθος: 19,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Secret Contacts2

by Change Shi

 ired iphone free apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα είναι το Secret Contacts2 το οποίο και ανήκει στην κατηγορία των “χρηστικών εφαρμογών”. Θα πρότεινα να ξεχάσουμε πως το περιβάλλον χρήστη είναι εντελώς... iOS 5 (και βγάλε) και η ανάλυση της οθόνης είναι στα επίπεδα του iPhone 4. Ας μείνουμε στην ουσία. Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα κρυφό κατάλογο επαφών. Χωρίς πολλές επιλογές, απλά ορίζουμε τον κωδικό (για την πρώτη είσοδό μας στην εφαρμογή ο κωδικός είναι το “123”) και προσθέτουμε επαφές με όνομα και τηλέφωνο. Ακόμα και να δει κάποιος την εφαρμογή, δεν θα μπορεί να την ανοίξει. Προτείνουμε βέβαια η θέση της εφαρμογής να είναι μέσα σε κάποιον άσχετο φάκελο, γιατί με την ονομασία που έχει μάλλον προδίδει το σκοπό που εξυπηρετεί.

Μέγεθος: 1,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 15€ (!) και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Clever Driver

by HxStudio

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 Tap to Lock Pro

by Manum Rashid

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 Secret Contacts2

by Change Shi

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status