Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone Apps: Δωρεάν μόνο για σήμερα 02/09

iPhone Apps: Δωρεάν μόνο για σήμερα 02/09
ired.gr

Παίξτε ένα πρωτότυπο παιχνίδι, κατεβάστε ρομαντικά wallpapers και συλλάβετε καλύτερες selfies σε ένα photo booth, με τις προσφορές της ημέρας.

Atomic+

by Ahmed Khalifa

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε σήμερα με ένα πρωτότυπο παιχνίδι. Στο Atomic+ καλούμαστε να αποφύγουμε τις τελείες και να “αρπάξουμε” τα τετράγωνα. Επί της ουσίας, έχουμε κάποιους ομόκεντρους κύκλους και με το άγγιγμά μας ελέγχουμε την μπίλια μας σε ποιον από αυτούς κινείται. Όσο περισσότερη ώρα πατάμε στην οθόνη, τόσο απομακρύνεται από τον κεντρικό κύκλο η μπίλια μας. Στο παιχνίδι ξεχωρίζει ο ήχος του και σε μερικές περιπτώσεις όχι για καλό. Στην αρχή είναι ευχάριστος και στην πορεία μάλλον εκνευριστικός. Παρέχονται οι επιλογές δύο επιπέδων δυσκολίας και τεσσάρων τρόπων χειρισμού. Συνοψίζοντας, έχουμε ένα πρωτότυπο παιχνίδι που μπορεί να περάσει ευχάριστα η ώρα και τρέχει και σε παλαιότερες συσκευές (αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω).

Μέγεθος: 20,8 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Συσκευές (ή νεότερες): iPhone 4, iPad 2, iPad Mini & iPod Touch 4ης γενιάς

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Full HD Pink Wallpapers

by App Lords

 ired iphone free apps of the day 02

Η επόμενη πρότασή μας αφορά εικόνες για wallpapers. Με ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ τους. Το χρώμα “ροζ”. Η εφαρμογή πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί περισσότερο από τις αναγνώστριές μας, εφόσον είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε “ρομαντικά” θέματα, τα οποία παρέχονται σε υψηλή ανάλυση και αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών μας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα της αναζήτησης ανά κατηγορία, οι εικόνες ανανεώνονται συνεχώς και μπορείτε να κατεβάζετε όσες εσείς θέλετε καθημερινά, χωρίς περιορισμούς. Πιστεύω πως η εφαρμογή (και οι εικόνες που διαθέτει) μπορεί να κάνει θραύση στο ωραίο φύλο και κυρίως στις μικρότερες ηλικίες.

Μέγεθος: 18,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

My Vintage Photo Booth

by David Fauthoux

 ired iphone free apps of the day 03

Selfies.... αχ αυτή η τρελή μόδα! Καλά για τα σελφοκόνταρα δεν το συζητώ, δεν φαντάζεστε πόσο πολύ “τρελαίνομαι” όταν τα βλέπω (και σίγουρα όχι από χαρά)! Τι να κάνουμε όμως; Αυτή είναι η μόδα. Και οι developers φροντίζουν να δημιουργούν εφαρμογές για να τη συντηρούν, ή να πάρουν ένα κομμάτι από την “πίτα”. Με το My Vintage Photo Booth θα νιώσετε πως βρίσκεστε σε ένα photo booth (αυτά τα μικρά δωματιάκια που μπαίνουμε και φωτογραφιζόμαστε). Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε πάνω στην οθόνη και η εφαρμογή θα συλλάβει τέσσερις φωτογραφίες μας. Φυσικά, υπάρχει ηχητική ειδοποίηση πριν από κάθε λήψη. Το μειονέκτημα της εφαρμογής είναι το περίεργο περιβάλλον χρήστη και το πλεονέκτημά της τα πραγματικά αστεία αποτελέσματά της. Αν βγάζετε selfies, κατεβάστε τη. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 11,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 6€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Atomic+

by Ahmed Khalifa

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 Full HD Pink Wallpapers

by App Lords

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 My Vintage Photo Booth

by David Fauthoux

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status