Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone Daily Free Apps: Auto Adjust, Incursion The Thing & Wireless Photo Transfer Pro (27/08)

iPhone Daily Free Apps: Auto Adjust, Incursion The Thing & Wireless Photo Transfer Pro (27/08)
ired.gr

Auto Adjust

by Joe Macirowski

Auto Adjust

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μας βοηθά να “φωτίσουμε” τις σκοτεινές φωτογραφίες μας. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι πολύ απλό. Επιλέγουμε τη φωτογραφία που μας ενδιαφέρει και η εφαρμογή αλλάζει αρχικά κάποιες ρυθμίσεις με αποτέλεσμα μια πιο φωτεινή φωτογραφία. Εμφανώς πιο φωτεινή θα έλεγα. Από εκεί και πέρα, πολλές επί μέρους ρυθμίσεις βρίσκονται στη διάθεσή μας για να βελτιστοποιήσουμε τη φωτογραφία. Φυσικά, κάθε ρύθμιση που “πειράζουμε”, αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο. Μη σας τρομάζουν οι “pro” ρυθμίσεις. Πειραματιστείτε και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Συνιστούμε την εφαρμογή κυρίως για το “σώσιμο” πολύ σκοτεινών φωτογραφιών.

  • Μέγεθος: 4,6 MB
  • Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1
  • Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.


Incursion The Thing

by Booblyc OU

Incursion The Thing

Συνεχίζουμε με μια πρόταση για τους φίλους των tower defense & adventure παιχνιδιών. Το Incursion The Thing διαθέτει πενήντα διαφορετικά είδη εχθρών, τρομακτικά “αφεντικά”, οκτώ διαφορετικούς ήρωες, πολλές πίστες και πολλά επιτεύγματα. Οι φίλοι αυτού του είδους παιχνιδιών καλούνται να παλέψουν με ζόμπι, δαίμονες, να χτίσουν στρατούς για να σώσουν τον (ή την) Danalor. Επίσης, διατίθενται ξεχωριστές αποστολές επιβίωσης, που η κάθε μία από αυτές έχει τον δικό της πίνακα επιτυχιών. Οι φαν αυτής της κατηγορίας, ας σπεύσουν. Απαιτεί έκδοση iOS 6.0 ή νεότερη και “παίζει” ικανοποιητικά και σε παλαιότερες συσκευές.

  • Μέγεθος: 347 MB
  • Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0
  • Ηλικίες: 12+ (φανταστική βία, ή και βία κινουμένων σχεδίων)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.


Wireless Photo Transfer Pro

by AWFUL APPS SHOP

Wireless Photo Transfer Pro

Ας περάσουμε στην τελευταία πρότασή μας για σήμερα. Η εφαρμογή Wireless Photo Transfer Pro θα σας είναι χρήσιμη για κάτι πολύ συγκεκριμένο και μόνο για αυτό. Αν κάποια στιγμή έχουμε δύο συσκευές iOS, είτε είναι δικές μας, είτε η δεύτερη είναι ενός φίλου, η εφαρμογή τις συνδέει μεταξύ τους και η μία συσκευή μπορεί να στείλει στην άλλη φωτογραφίες είτε μέσω wi-fi είτε μέσω bluetooth. Πως λέμε “το iPhone δεν έχει bluetooth”; Καμία σχέση. Όπου και αν είστε λοιπόν, ακόμα και αν δεν υπάρχει δίκτυο δεδομένων ή wi-fi, ορίζετε μία συσκευή ως “αποστολέα” και την άλλη ως “παραλήπτη” και ξεκινήστε να στέλνετε φωτογραφίες.

  • Μέγεθος: 12,4 MB
  • Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0
  • Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1. Auto Adjust

by Joe Macirowski

Auto Adjust

Download


2. Incursion The Thing

by Booblyc OU

Incursion The Thing

Download


3. Wireless Photo Transfer Pro

by AWFUL APPS SHOP

Wireless Photo Transfer Pro

 Download

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status