iPhone Daily Free Apps: Demolition Physics, My Water Balance & NoLocation (24/08)

iPhone Daily Free Apps: Demolition Physics, My Water Balance & NoLocation (24/08)
ired.gr

Demolition Physics

by Aliaksandr Branavets

ired free apps of the day 1

Καλή εβδομάδα! Ξεκινάμε. Με το Demolition Physics θα βγάλετε το άχτι σας. Καταστρέψτε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, διαφορετικά είδη από τοίχους. Δέκα διαφορετικά ήδη εκρηκτικών, αλλά και η αλλαγή του “αποτελέσματος” κάθε φορά που ακουμπάμε σε διαφορετικό σημείο στην οθόνη μας εγγυώνται ποικιλία στις καταστροφές που προκαλούμε. Με πολύ δουλεμένα “physics” (αν και θα προτιμούσαμε να ήταν λίγο πιο γρήγορο το animation) έχουμε ένα αρκετά “πραγματικό” αποτέλεσμα. Η εφαρμογή δεν διαθέτει αγορές μέσα από αυτή και αν την κατεβάσετε όσο διαρκεί η προσφορά θα έχετε την full έκδοση.

Μέγεθος: 26,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+ (έτσι αναφέρεται στο App Store, ή άποψή μας είναι πως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ως 13+)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

My Water Balance

by Viktor Sharov

ired free apps of the day 2

Όλοι γνωρίζουμε πως η λήψη επαρκούς ποσότητας νερού κατά τη διάρκεια της μέρας είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο. Γνωρίζουμε επίσης πως με τους πολύ γρήγορους ρυθμούς που ζούμε συνήθως ξεχνιόμαστε και δεν λαμβάνουμε την απαραίτητη ποσότητα. Η συγκεκριμένη πρότασή μας μπορεί να μας βοηθήσει να ελέγξουμε την ποσότητα νερού που πίνουμε. Αρχικά, συμπληρώνουμε το φύλο μας, τα κιλά μας και αν εξασκούμαστε. Εδώ να σημειώσουμε πως το φύλο και το βάρος μπορούν να ενημερωθούν από τα στοιχεία που έχουμε εισάγει στην εφαρμογή Υγεία, με ένα απλό πάτημα στην οθόνη. Η εφαρμογή υπολογίζει την ημερήσια ποσότητα νερού που πρέπει να προσλαμβάνουμε και ενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις θα μας ειδοποιεί ανάλογα, ανά 2-3 ώρες για να μας θυμίσει να καταναλώσουμε 1 ή 2 ποτήρια νερό. Εξαιρετική!

Μέγεθος: 37,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

NoLocation

by Jackson Cole

ired free apps of the day 3

Τελευταία πρόταση για σήμερα μια εφαρμογή που αφαιρεί τα GPS δεδομένα από τις φωτογραφίες που εμείς επιλέγουμε. Όταν λοιπόν χρειαστεί να στείλουμε μια υπάρχουσα φωτογραφία ή να συλλάβουμε μία νέα και ο παραλήπτης τους να μην μπορεί να αντλήσει στοιχεία για το που “τραβήχτηκαν” οι φωτογραφίες, το NoLocation αποτελεί την πιο απλή και αποτελεσματική λύση. Επιλέγουμε τη φωτογραφία που μας ενδιαφέρει από την βιβλιοθήκη των φωτογραφιών μας ή “τραβάμε” μια νέα, η εφαρμογή αφαιρεί τα GPS data και μας δίνει τη δυνατότητα να την μοιρασούμε όπως εμείς θέλουμε (mail, μήνυμα, προσθήκη στις σημειώσεις, Twitter, Facebook κλπ). Η εφαρμογή κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται γρήγορα και απλά. Την συνιστούμε.

Μέγεθος: 5,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »