iPhone Daily Free Apps: Unknown, Squadron & Demolition Master 3D! (22/08)

iPhone Daily Free Apps: Unknown, Squadron & Demolition Master 3D! (22/08)
ired.gr

Games, games, games! Τρία παιχνίδια που διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες αποτελούν τις σημερινές μας προτάσεις.

Unknown

by Mike Janney

 ired free apps of the day 01

Ξεκινάμε σήμερα με ένα “διαστημικό παιχνίδι”. Αλλά που δεν είναι σουτ ‘εμ’ απ. Προσωπικά μου θυμίζει πολύ έντονα το παλιό, κλασικό, Elite, στον ZX Spectrum. Πρόκειται για ένα οκτάμπιτο παιχνίδι διαστημικής στρατηγικής. Υποστηρίζει και multiplayer από δύο έως τεσσάρων παικτών, αγορές και πωλήσεις σκαφών, ανταλλαγή αγαθών μεταξύ διαφορετικών πλανητικών συστημάτων και πολλά άλλα στοιχεία που εστιάζουν στο gameplay. Στα γραφικά όπως αντιλαμβάνεστε η εφαρμογή υστερεί, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον ήταν αναμενόμενο. Συμπληρωματικά, οι δημιουργοί του, έχουν δεσμευτεί για την δημοσιοποίηση ενός οδηγού για το παιχνίδι, κάτι που σίγουρα χρειάζεται. Οι φίλοι του Elite θα το λατρέψουν.

Μέγεθος: 28,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 12+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Squadron - Bullet Hell Shooter

By Magma Mobile

 1

Καταστήστε τον Γαλαξία με ένα κλασικό παιχνίδι shoot-em up. Εθιστικό και γρήγορο gameplay που θα σας καθηλώσει. Όπως όλα τα Bullet Hell παιχνίδια, είναι απαραίτητο να χτίσετε δεξιότητα στον χειρισμό και να μένετε πάντα ήρεμοι, παρότι η οθόνη μπορεί να γεμίσει με εχθρούς και lazer, που μπορούν να καταρρίψουν το σκάφος σας. Οι λάτρεις του κλασικού 1942 θα ενθουσιαστούν με αυτήν την φουτουριστική εκδοχή του παιχνιδιού.

Μέγεθος 81 MB

Συμβατό από iOS 6 ή νεότερο λειτουργικό

Βελτιστοποιημένο για iPhone 5, 5C, 5S, 6 και 6 Plus

Λειτουργεί και σε iPad & iPod touch

Ηλικίες: 4+

Demolition Master 3D!

by AppMania

 ired free apps of the day 03

Τελευταία πρόταση για σήμερα ένα παιχνίδι κατεδαφίσεων! Αρχικά κάτι τέτοιο μου έκανε φοβερή εντύπωση, αλλά κάνοντας μια βόλτα στα ελληνικά και διεθνή sites είδα πως υπάρχει κοινό. Ικανό, να στηρίξει μια ψηφιακή “αγορά”. Ως “App of the Day” η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν για ένα εικοσιτετράωρο, αλλά βιαστείτε γιατί αυτό άρχισε να μετράει από το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα γραφικά της είναι ανεκτά, όμως προσφέρει όντως αίσθηση 3D και αυτό θα αρέσει στους φαν του είδους. Ο μέσος όρος της βαθμολογίας της από τις κριτικές των ειδικών του εξωτερικού είναι τέσσερα αστέρια. Στη διάθεσή μας στο παιχνίδι συναντάμε 110 επίπεδα, τέσσερις τύπους εκρηκτικών και πλήρη υποστήριξη του Game Center. Καλό Σαββατοκύριακο!

Μέγεθος: 73,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ (παλαιότερα κόστιζε 2€) και είναι διαθέσιμη για iPhone & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!