Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone: Οι Δωρεάν Εφαρμογές της Ημέρας (21/08)

iPhone: Οι Δωρεάν Εφαρμογές της Ημέρας (21/08)
ired.gr

Survival Kit, προγράμματα ασκήσεων και μέτρηση καρδιακών παλμών με τις δωρεάν προτάσεις της ημέρας, σε καθεστώς προσφοράς!

dSurvival

by Jose Luis Romero

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το dSurvival. Στην ουσία πρόκειται για ένα κιτ επιβίωσης που οι developers ισχυρίζονται πως έχουν δημιουργήσει και επίσης οφείλουμε να έχουμε στο iPhone μας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει: GPS με πυξίδα, μηχανισμό για σήματα Μορς μαζί με οδηγίες, φακό, μετρητή ταχύτητας, ειδικό οδηγό πυξίδας “guide me” και πολλά πολλά άλλα (που προσωπικά δεν πολυ-καταλαβαίνω αλλά οι φαν των δοκιμασιών επιβίωσης σίγουρα κατέχουν). Στην εφαρμογή δεν προσφέρονται αγορές μέσα από αυτή και το δωρεάν κατέβασμά της (όσο διαρκεί η προσφορά) μας παρέχει την full έκδοση. Βρήκα την εφαρμογή αρκετά εύχρηστη και καλοφτιαγμένη και η μόνη ένστασή μου είναι η μη υποστήριξη των αναλύσεων της τελευταίας γενιάς των iPhone. Θα μου πείτε, αν τελικά η εφαρμογή μου χρειαστεί, στην ανάλυση θα κολλήσω;

Μέγεθος: 261 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Just 6 Weeks

by Alexander Lomakin

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που θα βρουν χρήσιμη οι φίλοι της άσκησης. Με το Just 6 Weeks εντός 6 εβδομάδων (όπως προδίδει και η ονομασία του) θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε πολλά σετ ή επαναλήψεις ασκήσεων όπως εκατό push-ups ή διακόσιους κοιλιακούς, εύκολα. Και αυτό, χάρη στα έτοιμα προγράμματα ασκήσεων που περιλαμβάνει η εφαρμογή. Εμείς θέτουμε τον στόχο μας και μας προτείνεται ένα πρόγραμμα έξι εβδομάδων κατά τη διάρκεια του οποίου αυξάνονται σταδιακά οι επαναλήψεις. Το μενού της εφαρμογής είναι πανεύκολο και θα εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα. Προσωπικά, θα τη δοκιμάσω (στο πρόγραμμα των κοιλιακών, τα άλλα δεν νομίζω πως “τα’χω”). Θα διατίθεται δωρεάν έως περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε, μην αφήσετε το κατέβασμα για αργότερα.

Μέγεθος: 11,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Διάρκεια προσφοράς: ελάχιστες ώρες

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

HeartBeat to Health App

by Manoel Franklin Costa

 ired iphone free apps of the day 03

Τελευταία πρόταση για σήμερα μια εφαρμογή που συγκεντρώνει τα δεδομένα των καρδιακών παλμών μας και τα μεταφέρει στην προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Υγεία. Αν ψάχνετε μια εφαρμογή που απλά μετράει τους παλμούς σας με τη χρήση του δάχτυλού σας, της κάμερας και του led flash, αυτή δεν είναι για εσάς. Η συγκεκριμένη “συνεργάζεται” με διάφορους αισθητήρες που πωλούνται στα καταστήματα (εκείνα τα λουράκια που φοράμε στο χέρι μας). Η εταιρία μας διαβεβαιώνει πως λειτουργούν άψογα και οι επώνυμες λύσεις (Garmin, Polar, Wahoo TICKR κλπ) αλλά και όλες οι “no name”. Σίγουρα αποτελεί μια καλή λύση για τους αθλούμενους που θέλουν να ελέγχουν τους καρδιακούς παλμούς τους σε πραγματικό χρόνο. Σας τη συνιστούμε!

Μέγεθος: 371 KB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 dSurvival

by Jose Luis Romero

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 Just 6 Weeks

by Alexander Lomakin

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 HeartBeat to Health App

by Manoel Franklin Costa

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status