Εφαρμογές για iPhone Δωρεάν για Σήμερα (20/08)

Εφαρμογές για iPhone Δωρεάν για Σήμερα (20/08)
ired.gr

Ενημερωθείτε για τις προτάσεις της Πέμπτης - δωρεάν εφαρμογές, σε προσφορά!

Tiny Planet Photos and Videos

20 08 iphone free apps 01

by infusing.com

Ξεκινάμε σήμερα με μια εφαρμογή που επεξεργάζεται λίγο περίεργα τις φωτογραφίες μας. Αντί να προσθέτει τα γνωστά φίλτρα κλπ, μετατρέπει τις φωτογραφίες μας σε μικρούς πλανήτες, χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο που μιμείται το σχήμα της σφαίρας. Προσφάτως, προστέθηκε και η δυνατότητα επεξεργασίας video και η εφαρμογή έγινε πιο ενδιαφέρουσα. Το (κυρίως) εφέ της εφαρμογής είναι καλό και τα αποτελέσματά του εντυπωσιακά. Υπάρχουν και κάποια extra effects προς αγορά μέσα από την εφαρμογή αλλά μπορούμε να τα βρούμε σε άπειρες free εφαρμογές, οπότε δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα.

Μέγεθος: 50,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

MIHTool Pro

20 08 iphone free apps 02

by Gaolu Li

Συνεχίζουμε με μια πιο εξεζητημένη πρόταση. Το MIHTool Pro δεν μας αφορά όλους, αλλά μόνο όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη και την διαχείριση ιστοσελίδων. Ναι, υπάρχουν στο App Store κάποια εργαλεία - διαμάντια και για τα μη συνήθη. Στη διάθεση των developers υπάρχουν πολλά χρήσιμα εργαλεία, μέχρι και iPhone emulator! Η εφαρμογή προτείνεται κυρίως για το debugging και την βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων που διαχειριζόμαστε. Δεν υπάρχουν πολλές του είδους, πόσο μάλιστα δωρεάν, οπότε οι ενδιαφερόμενοι ας σπεύσουν. Τουλάχιστον μέχρι να βγει κάτι καλύτερο, δωρεάν. Θα θέλαμε πάντως να υποστηριχθούν και οι αναλύσεις οθόνης των iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Μέγεθος: 3,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 17+ (κυρίως λόγω απεριόριστης πρόσβασης στον ιστό)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Convert

20 08 iphone free apps 03

by Mohammed El-Sayed

Σας έχει τύχει ποτέ να πρέπει να κάνετε μετατροπές σε διαφορετικές μονάδες μέτρητης; Για παράδειγμα, να μετατρέψετε τις ίντσες σε μέτρα, εκατοστά, πόδια ή χιλιόμετρα; Με το Con-vert αυτή η διαδικασία εκτός από δωρεάν (για λίγο) είναι και πολύ απλή και εύκολη. Υποστηρίζονται πολλές μετατροπές όπως της θερμοκρασίας, της ενέργειας, της δύναμης, του μήκους και του χρόνου. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εισάγουμε την τιμή που θέλουμε να μετατρέψουμε. Παράδειγμα: είδαμε σε ένα διαφημιστικό στο διαδίκτυο πως ένα προϊόν που μας ενδιαφέρει έχει μήκος δύο ίντσες. Επιλέγουμε Length > Inch to Centimeter και εισάγουμε τον αριθμό “2”. Άμεσα, η εφαρμογή μας ενημερώνει για την τιμή που αντιστοιχεί σε εκατοστά (5,08). Αξιοσημείωτο είναι πως η εφαρμογή καταλαμβάνει μόνο 1MB στη συσκευή μας!

Μέγεθος: 1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!