Ρωτήστε μας: Τι είναι τα “Others” ως χώρος στον υπολογιστή Mac;

Ρωτήστε μας: Τι είναι τα “Others” ως χώρος στον υπολογιστή Mac;
ired.gr

Κάθε ερώτησή σας είναι σημαντική. Τι είναι τα “Others” στους υπολογιστές Mac;

Δημιουργούμε μία νέα στήλη, μέσω της οποίας θα σας απαντάμε σε ερωτήσεις που λαμβάνουμε με μηνύματα μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή των μηνυμάτων σας στις σελίδες μας κοινωνικών δικτύων, Facebook, Twitter, Google Plus κλπ. Περιμένουμε από εσάς να υποστηρίξετε τη νέα προσπάθεια, καθώς μέσα από αυτή θα δοθούν απαντήσεις σε σημαντικά θέματα που αφορούν τις iOS συσκευές και τους υπολογιστές Mac.

Διαβάστε επίσης: Κάνετε το Mac παιχνιδοκονσόλα

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όλες οι ερωτήσεις είναι σημαντικές γι' αυτό μη διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση. Η όλη διαδικασία θα είναι ανώνυμη ή σε μερικές περιπτώσεις ενδεχομένως χρησιμοποιήσουμε το μικρό σας, όνομα. Ας ξεκινήσουμε:

Τι εμπεριέχει o αποθηκευτικός χώρος "Others" στους υπολογιστές Mac;

ired mac other space 01

Εάν ελέγξετε τα περιεχόμενα του σκληρού σας δίσκου του υπολογιστή σας Mac, θα παρατηρήσετε πως ένα τμήμα του αποθηκευτικού σας χώρου, περιγράφεται ως "Others". H μουσική σας συλλογή είναι ευδιάκριτη ως αρχεία ήχου. Επίσης αναγνωρίσιμος είναι ο αποθηκευτικός χώρος, που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των εφαρμογών, φωτογραφιών, ταινιών, ακόμη και των αντιγράφων ασφαλείας που λαμβάνετε τοπικά και δεν εμπεριέχονται στη λειτουργία Time Machine και σε εφεδρικές συσκευές όπως Time Capsule. Άρα τι είναι ο αποθηκευτικός χώρος "Αλλο" (Others);

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές για Mac

Ο φίλος μας Αντώνης μας έθεσε την παρακάτω ερώτηση:

Στον υπολογιστή μου MacBook Air, παρατήρησα πως έχω 15,51 GB σε περιεχόμενο δεδομένων τα οποία αναγράφονται ως "'Αλλα" αρχεία και 8,31 GB τα οποία είναι Ταινίες. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι είναι τα "Others" (Άλλα αρχεία); Στον υπολογιστή μου Mac, δεν υπάρχει καμία ταινία. Επίσης έχω διαγράψει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα και όλα τα αρχεία που βρίσκονταν στο φάκελο λήψεις, σας ευχαριστώ.

Η τοποθεσία "Άλλα" χρησιμοποιείται από το λογισμικό OS X για να περιγραφούν διάφορα δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Για παράδειγμα τα αρχεία του λειτουργικού συστήματος τυχόν caches or logs (αρχεία καταγραφής) που δημιουργούνται, περιλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα.

Στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο συμπεριλαμβάνονται πρόσθετα για εφαρμογές για Safari και Firefox ή επεκτάσεις που έχετε εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας. Πολλά από τα αρχεία ή έγγραφα τα οποία έχετε δημιουργήσει εσείς περιλαμβάνονται στα "'Αλλα". Κάποια από τα αρχεία πολυμέσων τα οποία είναι αποθηκευμένα εσωτερικά σε εφαρμογές συμπεριλαμβάνονται και αυτά στην ίδια κατηγορία.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »