Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρες δουλειά με το Somewhere

Βρες δουλειά με το Somewhere
ired.gr

Somewhere: ένα site ευρέσεως εργασίας χωρίς αγγελίες αλλά με δημιουργικό τρόπο σκέψης.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για δουλειά στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, θα έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος της αναζήτησης εργασίας έχει αλλάξει. Σήμερα τα πράγματα έχουν να κάνουν περισσότερο με το ποιος άνθρωπος είσαι και τι ταλέντα έχεις. Τα παλιού τύπου CVs και βιογραφικά δεν δίνουν όλες τις απαντήσεις αλλά απλά παραθέτουν τις «περγαμηνές» και τα πτυχία με τυπική γλώσσα. Όταν φτάνει η ώρα της συνέντευξης και οι δύο πλευρές συνειδητοποιούν ότι δεν ταιριάζουν, έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος, προσπάθεια και χρήματα για να φτάσουν μέχρι εκεί.

ired diafora somewhere 01

Διαβάστε επίσης για τα κρυμμένα μυστικά στη σελίδα της Google

Το Somewhere είναι μια online πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλλετε τη δουλειά σας αλλά και τις σκέψεις που κάνετε για αυτές. Επίσης σας δίνει το έναυσμα να απαντήσετε σε ερωτήσεις του τύπου «Πώς θα προετοιμαζόσουν για μια επιτυχημένη συνέντευξη;», «Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έχεις ακούσει;». Όσο πιο έξυπνες είναι οι απαντήσεις τόσο πιο γρήγορα θα σας προσέξουν οι άλλοι. Αλλά κι εσείς μπορεί να αντλήσετε έμπνευση από το status των υπολοίπων.

ired diafora somewhere 02

Ξέρετε πώς να εμφανίσετε την πλήρη έκδοση μιας ιστοσελίδας σε iPhone;

Οι εργοδότες που επισκέπτονται το Somewhere ψάχνουν είτε για freelancers είτε μόνιμους υπαλλήλους στα γραφεία τους. Μάλιστα είναι πιο εύκολο για εκείνους να αναζητούν εργαζόμενους μέσω της βάσης δεδομένων του Somewhere παρά χιλιάδων emails με βιογραφικά, ενώ εδώ τονίζονται δεξιότητες και ταλέντα που αλλιώς θα παρέμεναν κρυφά.

Το Somewhere δεν έχει αγγελίες, αλλά δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους και εργοδότες να διαφημίσουν τον εαυτό τους με το δικό τους τρόπο, ώστε να φτάσουν στον στόχο τους, προωθώντας τα καλύτερα σημεία τους.

Διαβάστε επίσης «Πώς οι αγαπημένες σελίδες άλλαξαν στο χρόνο»

Ψάξαμε και βρήκαμε αρκετούς Έλληνες και Ελληνίδες στις λίστες του Somewhere αλλά και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες ανάμεσα στους υποψηφίους. Μήπως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ στο Somewhere;

ired diafora somewhere 03

Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι το μέλλον στον τομέα της εργασίας, όμως σε έναν κόσμο όπου τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, μπορείτε να φωτίσετε για λίγο το ψυχρό βιογραφικό σας, με σκοπό να φτάσετε ...somewhere. Πατήστε εδώ για να το δοκιμάσετε

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status