Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone Daily Free Apps: Aureus, Contacts Pro & GoodCounter (18/08)

iPhone Daily Free Apps: Aureus, Contacts Pro & GoodCounter (18/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (18/08/2015)

Aureus

by Galta

 ired free apps of the day 01

Ξεκινάμε σήμερα με ένα παιχνίδι μνήμης. Βέβαια οι δημιουργοί του έχουν φτιάξει ένα ολόκληρο story γύρω από το παιχνίδι, επίσης το έχουν “ντύσει” με καλά γραφικά και καταπληκτικό ήχο, αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα παιχνίδι μνήμης. Λοιπόν, σε έναν πίνακα με 48 κουτάκια (έξι οριζόντια επί οκτώ κάθετα) θα μας παρουσιαστούν για ελάχιστα δευτερόλεπτα οι θέλεις των στοιχείων. Αμέσως μετά αυτά εξαφανίζονται. Εμείς, θα πρέπει να θυμηθούμε που υπήρχαν ίδια στοιχεία σε διπλανά κουτάκια και να σύρουμε το δάχτυλό μας πάνω από αυτά. Κάθε φορά που επιτυγχάνουμε, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί για λίγο “φωτίζεται” η γύρω περιοχή και βλέπουμε τις νέες ανακατατάξεις. Δύσκολο, αλλά καλό παιχνίδι. Time killer. Θα διατίθεται δωρεάν για τρεις ημέρες.

Μέγεθος: 36 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Contacts Pro

by Alexander Troitsky

 ired free apps of the day 02

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή που μου άρεσε πάρα πολύ. Η default εφαρμογή “Επαφές” του iOS, δυστυχώς, είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων. Ειδικά στο θέμα των ομάδων επαφών. Με το Contacts Pro μπορούμε να δούμε αλλά και να τροποποιήσουμε τις ομάδες των επαφών μας, αλλά και να στείλουμε ομαδικά mails ή μηνύματα σε αυτές. Επαναλαμβάνω πως αυτή η (τόσο απλή) λειτουργία δεν προσφέρεται από το default app. Συμπληρωματικά, η εφαρμογή μας βοηθά να εντοπίσουμε τις διπλοεγγραφές μας αλλά και να τις “ενώσουμε” σε μία, όταν υπάρχουν διαφορετικές εγγραφές για κάποια επαφή. Επιπλέον, εντοπίζει και διπλοεγγραφές ως προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά για τηλέφωνα που αντιστοιχούν σε εταιρικά κινητά. Το περιβάλλον της είναι πάρα πολύ προσεγμένο και η εκμάθησή της είναι απλούστατη. Καταπληκτική!

* ired Editor’s Choice! *

Μέγεθος: 3,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

GoodCounter

by Alper Beser

 ired free apps of the day 03

Τέλος, σας προτείνουμε μια εφαρμογή που μας βοηθά να “κρατάμε τον λογαριασμό” σε διάφορα καθημερινά, χρηστικά θέματα. Προσθέτουμε ένα counter, το ονομάζουμε (για να το θυμόμαστε) και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να πατήσουμε τα εικονικά πλήκτρα “+” ή “-“. Απλό, χρηστικό, με πολύ απλό περιβάλλον, αποτελεί σίγουρα μια ...περίεργη πρόταση. Πολύ καλό το γεγονός της πρόσβασης μέσα από το Notification Center και από το Apple Watch (για όσους τυχερούς το κατέχουν). Έτσι σίγουρα είναι πιο εύκολο να κρατάμε λογαριασμό σε ότι μετράει ο καθένας μας.

Μέγεθος: 3,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.1

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Aureus

by Galta

 ired free apps of the day 04

Download

2 Contacts Pro

by Alexander Troitsky

 ired free apps of the day 05

Download

3 GoodCounter

by Alper Beser

 ired free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status