iPhone Daily Free Apps: European War 4: Napoleon, Rainbow XP & Gifquick GIF Camera (17/08)

iPhone Daily Free Apps: European War 4: Napoleon, Rainbow XP & Gifquick GIF Camera (17/08)
ired.gr

Δωρεάν εφαρμογές, σε προσφορά, για λίγες ώρες. Οι προτάσεις της Δευτέρας.

European War 4: Napoleon

iphone free apps 01

by EASY Inc.

Είστε έτοιμοι για τον “τέταρτο Ευρωπαϊκό πόλεμο”; Ξεκινάμε τη νέα εβδομάδα με 42 χώρες, 200 στρατηγούς, πόλεμο στα Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα εδάφη, αλλά και χαμένους θησαυρούς, που υπόσχονται πολλές ώρες παιχνιδιού. Σε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής τα γραφικά είναι καλά και ο ήχος κυμαίνεται σε κορυφαίο επίπεδο. Οι φίλοι των παιχνιδιών στρατηγικής πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσουν. Όλες οι βαθμολογήσεις του στο Ελληνικό App Store είναι με 5 (κυρίως) και 4 αστέρια. Φυσικά, όπως και σε όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια, προτείνεται κυρίως για το iPad, αν και στο iPhone είναι ok (αλλά όχι τόσο απολαυστικό). Επίσης, καλύτερα να απολαύσετε τον ήχο του από τα ακουστικά. Έτσι θα μπείτε καλύτερα στο κλίμα.

Μέγεθος: 68,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Rainbow XP

iphone free apps 02

by Giuseppe Cigala

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με μια διαφορετική εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων. Με το Rainbow XP μπορούμε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσουμε 16 εφέ που θα κάνουν τις φωτογραφίες μας ομορφότερες. Αυτό που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι η απλότητά της και ο πολύ εύκολος τρόπος που μπορούμε να “φιλτράρουμε” της φωτογραφίες μας. Με ένα απλό πάτημα και τα δεκαέξι εφέ βρίσκονται στην οθόνη μας και μόλις επιλέξουμε αυτό που μας ενδιαφέρει, επί μέρους ρυθμίσεις αναλαμβάνουν να τελειοποιήσουν το αποτέλεσμα. Μας άρεσε το πολύ εφέ “τζάμι” (glass). Δοκιμάστε τη!

Μέγεθος: 774 KB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.3

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Gifquick GIF Camera

iphone free apps 03

by Taber Buhl

Τελευταία πρόταση για σήμερα μία πολύ απλή εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε μικρά animated gif αρχεία. Σας έχουμε ενημερώσει από καιρό για τη νέα (;) μόδα με το άρθρο μας για το GIF και την τέχνη της γενιάς μας (https://www.ired.gr/blog/item/1839-gif-art-iphone.html. Με αυτή την εφαρμογή θα μπορέσετε πανεύκολα να δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες. Απλά ανοίγετε την εφαρμογή, σκεφτείτε τι θέλετε να συλλάβετε με την κάμερα και πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη. Όταν αφήσετε το δάχτυλό σας, επιλέγετε το χαρακτηριστικό (και μοναδικό) εικονίδιο για την αποθήκευσή του και μετά μπορείτε να το βρείτε στην βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Δυστυχώς, ενώ στείλαμε με iMessage τα animated gifs που δημιουργήσαμε με επιτυχία, κατά την κοινοποίησή τους στο Facebook αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή μας προσφέρει τον πιο εύκολο τρόπο για να δημιουργήσουμε αρχεία gif, και κάτι μου λέει πως εσείς θα την βρείτε την άκρη σχετικά με το facebook sharing!

Μέγεθος: 2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »