Το Google Maps στο iOS με night mode

Το Google Maps στο iOS με night mode
ired.gr

Οδηγώντας μετά το ηλιοβασίλεμα, με το Google Maps σε Night Mode!

Το «Night Mode», ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε για χρόνια στην Android version του Google Maps, προστέθηκε και στο iOS με το νέο update.

Διαβάστε επίσης «Οι καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης»

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και φιλικό προς τον χρήστη feature αφού του επιτρέπει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή ενώ οδηγεί τη νύχτα, σαν GPS. Το Google Maps app αυτόματα προσαρμόζεται στο φως και μπαίνει σε night mode όταν ο ήλιος έχει δύσει. Μάλιστα δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση για την αυτόματη αλλαγή μετά το update. Η ενημέρωση γίνεται από το ρολόι του iPhone και όταν εντοπιστεί νυχτερινή ώρα, η φωτεινότητα αλλάζει από μόνη της, σκουραίνοντας τα γραφικά.

Διαβάστε επίσης: «iOS8: Apple Maps Flyover σε iPhone»

ired diafora google maps night mode 01

Το νέο update του Google Maps έρχεται και με άλλα νέα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά: την δυνατότητα να τοποθετήσεις ετικέτες σε τοποθεσίες για προσωπική χρήση αλλά και να επεξεργαστείς φωτογραφίες που έχεις ήδη ανεβάσει στο Google Maps.

ired diafora google maps night mode 02

Η νέα version του Google Maps διατίθεται για λογισμικό iOS 7 και άνω. Είναι συμβατή με iPhone, iPad και iPod Touch και το app έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Μπορείτε να κατεβάσετε το Google Maps από εδώ ή να κάνετε το update αν το έχετε ήδη στη συσκευή σας.

Διαβάστε για το Nokia Here Maps για iPhone

Να σημειωθεί ότι το Night Mode υπάρχει ήδη και στο Apple Maps αλλά η εφαρμογή δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους iPhone users.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: