Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμερικάνικη κόντρα iPhone vs Android στις προεδρικές εκλογές

Αμερικάνικη κόντρα iPhone vs Android στις προεδρικές εκλογές
ired.gr

Ας βοηθήσουμε όλοι τον γερουσιαστή Γκράχαμ να αποφασίσει: iPhone ή Android;

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ προθερμαίνεται για τον αγώνα των προεδρικών εκλογών, βάζοντας στο παιχνίδι έναν διαφορετικού τύπου ανταγωνισμό: iPhone έναντι Android. O πολεμοχαρής πολιτικός “μάλλον θα αγοράσει ένα καινούριο τηλέφωνο” και ζητάει τη βοήθεια του κοινού από το ...Twitter.

Διαβάστε επίσης Move to iOS, app για εύκολη αλλαγή από Android σε iOS

Η ανάγκη για νέα συσκευή προέκυψε ύστερα από τη διαρροή του αριθμού του κινητού του γερουσιαστή από τον πολιτικό του αντίπαλο και εκκεντρικό πολυεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ είχε αποκαλύψει το νούμερο σε προεκλογική του συγκέντρωση , προκαλώντας στους οπαδούς του να τον πάρουν τηλέφωνο. Όταν κάποιος δοκίμασε να τον καλέσει αποκαλύφθηκε ότι ο αριθμός πράγματι ανήκε στον Γκράχαμ!

Διαβάστε επίσης 4 λόγοι που κάνουν τους Android fans να ζηλεύουν το iOS

Έτσι, ο Γκράχαμ, αντί να αλλάξει απλώς νούμερο, σκέφτηκε να αλλάξει και τη συσκευή του. Τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό ένα tweet ρωτώντας τους followers του: «Probably getting a new phone. iPhone or Android?»

ired senator iphone android 01

Το Twitter φυσικά αντέδρασε στο κάλεσμά του. Κάποιοι του πρότειναν iPhone, κάποιοι το Nexus 6 αλλά και κάποιοι αστειεύτηκαν λέγοντας του να αγοράσει τηλέφωνο με καντράν. Σε διάφορα sites τεχνολογίας στήθηκαν ψηφοφορίες για το ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή του γερουσιαστή.

Κι επειδή στην Αμερική, τα πάντα, ακόμη και οι προεδρικές εκλογές είναι show, ο Γκράχαμ γύρισε ένα επικό video, με τον ίδιο να προσπαθεί να καταστρέψει το παλιό του τηλέφωνο, ένα τηλέφωνο με πορτάκι. Μπορείτε να το δείτε εδώ:

O Γκράχαμ είχε παραδεχτεί τον Μάρτιο ότι, στα 60 του χρόνια, δεν έχει στείλει ποτέ στη ζωή του email, οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν είναι και ιδιαίτερα οικειοποιημένος με την τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης «Android vs iOS: Ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ των χρηστών»

ired senator iphone android 02

Εσείς τι θα προτείνατε στον γερουσιαστή; Πώς θα σας φαινόταν αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην Ελλάδα πριν τις εκλογές; Τελικά η διαμάχη iPhone vs Android υπάρχει παντού, ακόμη και στην πολιτική!

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status