Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν εφαρμογές iPhone σε προσφορά: SaveGram, Yxplayer & nulis (13/08)

Δωρεάν εφαρμογές iPhone σε προσφορά: SaveGram, Yxplayer & nulis (13/08)
ired.gr

Δωρεάν εφαρμογές, σε προσφορά, για λίγες ώρες. Οι προτάσεις της Πέμπτης.

SaveGram

by Zhao Xing

 ired ipfone free apps of the day 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μας βοηθά να αποθηκεύσουμε φωτογραφίες και videos από το Instagram και κατ’ επέκταση - αν το θέλουμε - να τα κάνουμε repost. Υπάρχουν οι δυνατότητες των ομαδικών downloads (batch), της αναζήτησης μέσω ονόματος χρήστη ή μέσω hashtag, της ακολούθησης άλλων χρηστών, του “like”, αλλά και του διαμοιρασμού μέσω των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το user interface της εφαρμογής είναι απλό και χρηστικό και την συνιστούμε στους φαν του συσκεκριμένου social network. Πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα εισόδου όσοι κατά την εγγραφή τους στο κοινωνικό δίκτυο είχαν επιλέξει “facebook log in”.

Μέγεθος: 14 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Yxplayer

by yongxu jin

 ired ipfone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με έναν video player που κανονικά κοστίζει 5€ και διατίθεται δωρεάν για σήμερα. Το Yxplayer μπορεί να αναπαράξει αρχεία των εξής τύπων: mpeg, mp4, fav, dmv, ask, avi, mov, h264, divx, xvid, RM, RMVB & WMV7/8/9. Συμπληρωματικά, υποστηρίζει και network streaming (samba, UPNP/DLNA κλπ) αλλά και cloud υπηρεσίες (Google Docs, box.net & DropBox). Το Yxplayer είναι υπερπλήρες. Κάποιοι χρήστες αναφέρουν κάποιες ασυμβατότητες με κάποιους “srt” υπότιτλους αλλά συνολικά, θεωρώ πως πρέπει να βρίσκεται στο iPhone μας γιατί μαζί με το αξεπέραστο VLC μπορούν να μας εξασφαλίσουν την αναπαραγωγή οποιουδήποτε τύπου αρχείου, όποτε αυτό και αν χρειαστεί.

Μέγεθος: 48,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

nulis

by UAB QB CODE

 ired ipfone free apps of the day 03

Τελευταία πρόταση για σήμερα, ένα πρωτότυπο παιχνίδι. Με το nulls καλούμαστε να “μαγνητίσουμε” κάποιες μπίλιες μεταξύ τους (αγγίζοντας με το ένα δάχτυλο την οθόνη ανάμεσά τους) ή και να τις απομακρύνουμε μεταξύ τους (αγγίζοντας με δύο δάχτυλα). Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Οι μπίλιες κινούνται συνεχώς και θα σας δυσκολέψουν. Εδώ να σημειώσουμε πως το animation του παιχνιδιού είναι πραγματικά εξαιρετικό. Το παιχνίδι έχει συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές στα διεθνή App Stores. Δοκιμάστε το, σίγουρα ξεχωρίζει, το αν θα σας αρέσει είναι αποκλειστικά θέμα προσωπικού γούστου. “Παίζει” και σε παλαιότερες συσκευές.

Μέγεθος: 9,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 SaveGram

by Zhao Xing

 ired ipfone free apps of the day 04

Download

2 Yxplayer

by yongxu jin

 ired ipfone free apps of the day 05

Download

3 nulis

by UAB QB CODE

 ired ipfone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status