Μόνο για σήμερα Δωρεάν iPhone Apps (12/08)

Μόνο για σήμερα Δωρεάν iPhone Apps (12/08)
ired.gr

Δωρεάν εφαρμογές, σε προσφορά, για λίγες ώρες. Οι προτάσεις της Τετάρτης.

Join It

by d-Studio, Ltd

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι παζλ. Το Join It είναι πολύ καλοφτιαγμένο και ως προς το περιβάλλον χρήσης αλλά και ως προς τον σχεδιασμό του. Με μεγάλα παζλ που φτάνουν τα 500 κομμάτια στο iPad και τα 300 στο iPhone και 4 διαφορετικά σχήματα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείτε. Μας εντυπωσίασε η δυνατότητα προσθήκης δικών μας φωτογραφιών από την προσωπική μας βιβλιοθήκη! Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του (4€) και ακόμα πιο σίγουρα αξίζει να το κατεβάσετε τώρα που διατίθεται δωρεάν.

Μέγεθος: 74,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.1

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

UK TOP 40

by Play.cz

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας ενημερώνει για τα εμπορικότερα κομμάτια στην Αγγλία. Στην ουσία πρόκειται για έναν ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει συνέχεια επιτυχίες. Στα συν του η καταπληκτική ποιότητα ήχου και οι πληροφορίες για κάθε καλλιτέχνη. Σαφώς και υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που προσφέρουν μουσική, αλλά αυτή η εφαρμογή θα βολέψει όσους θέλουν με το πάτημα ενός κουμπιού (έστω εικονικού), να ακούσουν επιτυχίες. Είναι απλή και καλοσχεδιασμένη και το μόνο της αρνητικό είναι πως δεν κάνει για την παραλία, εκτός και αν έχετε αρκετά MB’s / GB’s στη διάθεσή σας. Σε αυτή την περίπτωση μην το σκέφτεστε, κατεβάστε το.

Μέγεθος: 9,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Black

by Jinu Kim

 ired iphone free apps 03

Τελευταία πρόταση για σήμερα.. ένας browser. Τι έχει να μας προσφέρει και γιατί να τον προτιμήσουμε; Λοιπόν, με τον browser Black, μπορείτε να σερφάρετε και να είστε 100% σίγουροι πως τίποτα δεν πρόκειται να μείνει στη μνήμη της εφαρμογής ή της συσκευής. Σαφώς και κάτι τέτοιο γίνεται και στους λοιπούς περιηγητές, αλλά πρέπει κάθε φορά να θυμόμαστε που βρίσκεται η συγκεκριμένη ρύθμιση. Ενώ με τον Black, απλά συμβαίνει. Θέλετε να σερφάρετε σε περίεργα ψηφιακά μονοπάτια; Ανοίξτε τον Black. Με το που τον κλείσετε, τα πάντα (στοιχεία περιήγησης, κωδικοί εισόδου κλπ) θα έχουν διαγραφεί. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον περιηγητή της επιλογής σας. Επιπροσθέτως, ο συγκεκριμένος browser “υπόσχεται” ταχύτητες πλοήγησης και rendering των ιστοσελίδων, τουλάχιστον εφάμιλλες με αυτές του Safari.

Μέγεθος: 3,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!