9 εφαρμογές που πρέπει να έχετε σε Android συσκευή

9 εφαρμογές που πρέπει να έχετε σε Android συσκευή
ired.gr

9 apps που δεν πρέπει να λείπουν από καμία Android συσκευή.

Πληκτρολογήστε σαν επαγγελματίας δακτυλογράφος, τακτοποιείστε το ταχυδρομείο σας όπως ποτέ μέχρι τώρα, δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια. Εδώ έχουμε για σας 9 Android εφαρμογές που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε γιατί θα δώσουν άλλον αέρα σε σας και τη συσκευή σας.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες εφαρμογές για το Android smartphone σας

1. Fleksy Keyboard: πληκτρολογήστε σαν δακτυλογράφος

ired android 9 apps must have 01

Το Fleksy Keyboard είναι απλό, μινιμαλιστικό, χρωματιστό και αποτελεσματικό. Πληκτρολογήστε σύροντας το δάχτυλό σας από το ένα γράμμα στο άλλο και αντικαταστήστε τα πλήκτρα διαστήματος και αλλαγής γραμμής καθώς το Fleksy Keyboard αντιλαμβάνεται τι θέλετε να γράψετε. Ακόμη μπορείτε να το εμπλουτίσετε με άλλα βοηθητικά προγράμματα (plug-ins) και να του προσθέσετε επιπλέον δυνατότητες όπως το editor που θα σας δώσει τον ωραιότερο cursor που υπάρχει στο Android. Ακόμη και χωρίς plug-ins θα γράφετε με ταχύτητα αστραπής.

2. Inbox: η επανάσταση στο email

ired android 9 apps must have 02

Το Inbox είναι η επανάσταση του email. Συγκεντρώνει μαζί τα email που σχετίζονται μεταξύ τους, «καρφιτσώνει» τα σημαντικά email στην κορυφή της λίστας, σας ειδοποιεί για να διαβάσετε κάποια email αργότερα, διαβάζει τα σημαντικά περιεχόμενα ενός email και σας ενημερώνει πριν το ανοίξετε. Είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής. Μπορείτε να τακτοποιήσετε ένα ατέλειωτο αριθμό emails που δεν έχετε δει και να επιλέξετε με τη βοήθειά του τι είναι σημαντικό και τι όχι.

3. QR & Barcode Scanner: δείτε αλλιώς τον κόσμο

ired android 9 apps must have 03

Θα έχετε δει πια ότι όλο και περισσότερα προϊόντα περιέχουν αυτό το παράξενο «εικονίδιο με τα τετραγωνάκια» και σίγουρα γνωρίζετε το γνωστό γραμμοκώδικα (Barcode). Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνουν αυτά και τι πληροφορίες περιέχουν; Αυτό έρχεται να σας βοηθήσει να κάνετε το QR & Barcode Scanner. Στρέψτε την κάμερα του Android smartphone ή tablet σας επάνω σε ένα τέτοιο εικονίδιο και ένας καινούριος κόσμος πληροφοριών θα ανατείλει μπροστά σας. Πληροφορίες για τα προϊόντα, τη σύστασή τους, ιστοσελίδες εταιριών και άλλα πολλά. Με το QR & Barcode Scanner μπορείτε να τα διαβάσετε.

4. ES File Explorer: βρείτε εύκολα τα αρχεία σας και απεγκαταστήστε εφαρμογές πλήρως

ired android 9 apps must have 04

Το ES File Explorer είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα διαχείρισης των αρχείων σας. Αλλά έχει κι άλλη μια πολύ «cool» λειτουργία: ένα εξαιρετικό πρόγραμμα απεγκατάστασης των εφαρμογών σας. Ενώ με τον κλασικό τρόπο διαγραφής μιας εφαρμογής θα απεγκατασταθεί μόνο το αρχείο της εφαρμογής, ο ES File Explorer σας ρωτά αν θέλετε να διαγραφούν μαζί και όλα τα αρχεία που έχουν σχέση με την εφαρμογή και που αλλιώς θα μένανε στη συσκευή σας κρατώντας πολύτιμο χώρο. Είναι απαραίτητος αν θέλετε να δείτε όλα τα αρχεία στη συσκευή σας και πού ακριβώς βρίσκονται.

5. Pushbullet: δικτυώστε τη συσκευή σας όπως ποτέ δε φανταστήκατε

ired android 9 apps must have 05

Το Pushbullet θα συνδέσει τη συσκευή σας με PC αλλά και οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλετε με αξιοθαύμαστο τρόπο. Δείτε πληροφορίες του smartphone σας όπως ενημερώσεις, γνωστοποιήσεις, συνδέσμους κλπ στο PC χωρίς να αγγίξετε το smartphone σας. Δείτε ολόκληρο το ιστορικό των μηνυμάτων σας σε οποιαδήποτε συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό και μεταφέρετε μια συζήτηση από τη μία συσκευή, στην άλλη. Όσο πιο πολύ θα το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο πολύ θα το βρίσκετε αναντικατάστατο.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »