Τι να κάνετε με τα app που κολλάνε στο download

Τι να κάνετε με τα app που κολλάνε στο download
ired.gr

Κατεβάζετε ένα app και σας έχει στο ...περίμενε; Ιδού τι μπορείτε να κάνετε για να το «ξεκολλήσετε».

Αν και δεν συμβαίνει συχνά, σε περίπτωση που ένα app κολλάει κατά το κατέβασμα, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από το να το διαγράψετε και να επιχειρήσετε να το ξανακατεβάσετε. Πολλά πράγματα μπορεί να παίζουν ρόλο στο «κόλλημα» και παρακάτω θα βρείτε τρόπους για να λύσετε την κατάσταση.

ired ios apps stuck 01

Διαβάστε επίσης «Νο iOS Zone: ένα κενό ασφαλείας απειλεί ασύρματα όλες τις συσκευές της Apple»

Τσεκάρετε το δίκτυό σας

Πριν από όλα αν συνδέεστε με 3G, ελέγξτε τη σύνδεσή σας. Αν χρησιμοποιείτε Wi-Fi, απενεργοποιήστε το και ενεργοποιήστε το ξανά. Οι περισσότερες εφαρμογές κολλάνε στο κατέβασμα επειδή δεν υπάρχει σταθερό δίκτυο δεδομένων. Όταν λύσετε το πρόβλημα του δικτύου, θα πρέπει να διαγράψετε την εφαρμογή και να την ξανακατεβάσετε από την αρχή. Πατήστε παρατεταμένα πάνω στο app, μέχρι να ενεργοποιηθεί το jiggle mode και πατήστε το Χ για να το διαγράψετε.

Διαβάστε επίσης 6 δημιουργικοί τρόποι για να οργανώσεις τα apps στο iPhone

Ελέγξτε τον διαθέσιμο χώρο στο iPhone

Πηγαίνετε στo Γενικά > Χρήση και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά αλλά καμιά φορά αν έχετε αποθηκευμένα αρκετά τραγούδια, videos και άλλου είδους data στο iPhone, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν θέλετε να κατεβάσετε ένα νέο app.

ired ios apps stuck 02

Apps που τρέχουν στο παρασκήνιο

Άλλος ένας λόγος που μια εφαρμογή κολλάει στο κατέβασμα είναι το ότι πολλές εφαρμογές είναι ήδη ανοικτές και τρέχουν στο παρασκήνιο και καθυστερούν την ταχύτητα του συστήματος. Για να το επιλύσετε, πατήστε δύο φορές το home button και κλείστε όλες τις ανοικτές εφαρμογές. Δοκιμάστε να ξανακατεβάσετε το νέο app.

Διαβάστε επίσης τα καλύτερα apps για ερωτευμένους

Λύθηκε το πρόβλημά σας; Αν όχι, υπάρχουν κι άλλα δυο τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

  • Το App Store αντιμετωπίζει προβλήματα με τον server του. Δοκιμάστε αργότερα.
  • Το iPhone χρειάζεται επανεκκίνηση.
  • Προσπαθήστε να κατεβάσετε το app μέσω του iTunes στον υπολογιστή σας και όχι απευθείας μέσω του iPhone.
  • Αν κατεβάζετε δύο ή περισσότερα apps συγχρόνως τότε θα πρέπει να περιμένετε να κατέβει πρώτα το πρώτο και μετά τα επόμενα με τη σειρά. Ενώ κατεβαίνει το πρώτο, τα υπόλοιπα θα είναι σε «αναμονή».

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: