Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί που δεν πίστεψαν στο πρώτο iPhone

Αυτοί που δεν πίστεψαν στο πρώτο iPhone
ired.gr

Σωτήριο έτος 2007, χιλιάδες κακοπροαίρετοι «έθαβαν» το iPhone, μη μπορώντας να προβλέψουν την τεράστια επιτυχία του παγκοσμίως!

Πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, ο Steve Jobs ανακοίνωνε την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Κάποιοι κατάλαβαν από τότε ότι επρόκειτο να κάνει ένα τεράστιο γκελ στην αγορά των smartphones. Όμως υπήρξαν και αρκετοί που δεν πίστεψαν ούτε ένα λεπτό στην επιτυχία του ακαταμάχητου, σήμερα, iPhone. Γκρίνιαξαν, το υποτίμησαν, γέμισαν κακίες τα forum και το internet και δεν έδωσαν ούτε μια ευκαιρία στις καινοτόμες λειτουργίες που έφερνε μαζί του το επιτυχημένο, σήμερα, iPhone!

9 πράγματα που μάθαμε για τον Steve Jobs από τη νέα του βιογραφία

Μετά την ανακοίνωση της Apple, 8 χρόνια πριν, τα κακόβουλα και ειρωνικά σχόλια έπεφταν βροχή. Σταχυολογούμε ορισμένα σχόλια από ένα αυθεντικό άρθρο του 2007 στο Engadget.com  το οποίο συνοδευόταν από την παρουσίαση του πρώτου iPhone.

ired iphone forst reactions 01

Ξέρετε τι κρύβεται πίσω από το 9:42 σε όλες τις διαφημίσεις του iPhone

Είναι τουλάχιστον αστείο να διαβάσει κανείς τι απασχολούσε τους χρήστες κινητών τηλεφώνων τότε και πόσο λάθος εκτιμήσεις είχαν κάνει.

Προφανώς και δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο κακή είναι η ιδέα μιας οθόνης αφής σε ένα τηλέφωνο. Προβλέπω πολλά και σοβαρά προβλήματα εδώ. Θα κρατήσω το Samsung A707, ευχαριστώ. Είναι μικρότερο, έχει προστατευμένη οθόνη και κανονικά πλήκτρα.

Πλήκτρα σε οθόνη αφής; Πολύ ΚΑΚΗ ιδέα. Αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ.

Μόνο 8 GB;

Δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένος με το iPhone. Ως χρήστης PDA και κινητού Windows, πιστεύω ότι δεν μου ταιριάζει καθόλου. Είναι σχεδιασμένο για να ψυχαγωγεί και να μιλάει, αλλά πέρα από αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο. Πώς θα μπορώ να σημειώνω τα ραντεβού μου χωρίς stylus ή πληκτρολόγιο;

Η Apple χρειάστηκε τόσο πολύ χρόνο για να κατασκευάσει ΕΝΑ τηλέφωνο, την ίδια στιγμή που η Samsung και η Motorola κυκλοφορούν συσκευές σε διάστημα λίγων μηνών και συνεχώς βελτιώνουν την ποιότητά τους.

Ένα iPod με μεγάλη οθόνη είναι εδώ...

Πολύ sexy αλλά δεν δίνω 500$ για να το αγοράσω

5 ώρες μπαταρία; Με κοροϊδεύετε; Μιλάμε για κινητό, όχι για laptop

Θέλω να στέλνω μηνύματα πατώντας τον αντίχειρά μου σε ένα πληκτρολόγιο παρά σε μια περίεργη οθόνη αφής.

Ναι, γυαλίζει, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα παραμείνει τόσο γυαλιστερό όταν το ακουμπήσετε

Διαβάστε επίσης τις 10 ιστορικές στιγμές στο μαγικό ταξίδι της Apple

ired iphone forst reactions 02

Φανταζόμαστε ότι οι περισσότεροι από όσους σχολίασαν τότε με επιφυλάξεις την εμφάνιση του iPhone, σήμερα διαθέτουν μια ή περισσότερες συσκευές της Apple με οθόνη αφής, έχοντας αφήσει πίσω τους προβληματισμούς τους και έχοντας ερωτευτεί κεραυνοβόλα το πανέμορφο και τόσο διασκεδαστικό iPhone.

Μια παρόμοια εχθρική υποδοχή επεφύλαξαν πολλοί πρόσφατα και στο Apple Watch. Ίσως κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση και μπορεί να μην χρειαστούν 8 χρόνια για να διαψευστούν οι Κασσάνδρες!

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status