Ένας extreme τρόπος για να χάσεις –και μετά να βρεις- ένα iPhone

Ένας extreme τρόπος για να χάσεις –και μετά να βρεις- ένα iPhone
ired.gr

Το Find my iPhone και ένας ...γάιδαρος εντόπισαν ένα iPhone που έπεσε από αεροπλάνο και εξακολουθούσε να λειτουργεί άψογα.

Όταν το iPhone του Τεξανού Ben Wilson, ιδιοκτήτη της Gas Corporation of America, έπεσε από το αεροπλάνο ενώ αυτό βρισκόταν στα 9.300 πόδια, θεώρησε ότι δεν θα ξαναέβλεπε τη συσκευή του ποτέ ξανά. Αλλά όταν το αναζήτησε μέσω του Find my iPhone, όχι μόνο το εντόπισε αλλά το βρήκε σε εξαιρετική κατάσταση.

ired iphone working after drop01

Ο Wilson δεν είχε σκοπό να τεστάρει τις αντοχές του iPhone του ή της προστατευτικής του θήκης. Πετούσε με το μονοκινητήριο αεροπλάνο του από το Houston προς το σπίτι του, στο Wichita Falls, στο Τέξας, όταν ξαφνικά, εν ώρα πτήσης, η πόρτα του άνοιξε και η συσκευή γλίστρησε στο κενό. Μάλιστα, ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι το iPhone έλειπε όταν είχε ήδη προσγειωθεί και φυσικά υπέθεσε ότι το είχε χάσει για πάντα.

Διαβάστε επίσης «Πώς να απενεργοποιήσεις το Find my iPhone εξ αποστάσεως;»

Όμως ο θετός γιός του Wilson, John Kidwell, αναζήτησε τη συσκευή μέσω του Find my iPhone και έμεινε έκπληκτος όταν η εφαρμογή το εντόπισε να περιμένει κάπου, ολομόναχο, στο Joplin του Τέξας. Αποφασισμένοι να βρουν το χαμένο iPhone, μαζί με 1000 φωτογραφίες και 250 τηλεφωνικές επαφές που δεν ήθελε να χάσει, o Wilson και ο γιος του οδήγησαν μέχρι το σημείο όπου συνάντησαν έναν φράκτη που οριοθετούσε ένα ράντσο. Πηδώντας τον φράκτη, είχαν μια αστεία και αναπάντεχη συνάντηση. Ένας γάιδαρος δεν τους άφηνε να προχωρήσουν, ακολουθώντας τους σε κάθε τους βήμα. Ήταν σαν να ήθελε να τους βοηθήσει να βρουν το χαμένο iPhone.

Άλλη μια τρελή ιστορία χαμένου iPhone με τον Κινέζο και τις μανταρινιές

ired iphone working after drop02

Λίγα λεπτά αργότερα είδαν το iPhone πάνω σε χοντρό γρασίδι, κάτω από ένα τροπικό φυτό που ονομάζεται μιμόζα, το οποίο αποτέλεσε το «μαξιλάρι» που προφανώς έσωσε τη συσκευή, αφού έπεσε στα μαλακά. Κι αυτό, επειδή το θέμα δεν ήταν η πτώση αλλά η σφοδρή πρόσκρουση στο έδαφος από τόσο μεγάλο ύψος.

Διαβάστε επίσης «Γιατί δεν λειτουργεί το Find my iPhone;»

Το iPhone βρέθηκε σε τέλεια κατάσταση, μόνο με ελάχιστες γρατσουνιές στις γωνίες. Η οθόνη ήταν ανέπαφη, το τηλέφωνο μπορούσε ακόμη να πραγματοποιήσει κλήσεις και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά εξακολουθούσαν να λειτουργούν άψογα.

Ο τυχερός ιδιοκτήτης του iPhone θέλει τώρα να ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του ράντσου να υιοθετήσει τον γάιδαρο αφού χάρη στον νέο του φίλο, ξαναβρήκε την χαμένη του συσκευή.

Δεν πιστεύω να μυριστήκατε κανένα viral ad marketing στην ιστορία αυτή! Ο άνθρωπος ήταν απλά τυχερός ε; Και φρόντισε να ενημερώσει όλο τον πλανήτη για αυτό που του συνέβη. Και να πείσει όλους εσάς που δεν βάζετε θήκη στο iPhone σας, να αγοράσετε μια.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: