Αυτές είναι οι δωρεάν εφαρμογές iPhone της Ημέρας: CameXtra+HDR, Data Manager Pro & Timers (06/08)

Αυτές είναι οι δωρεάν εφαρμογές iPhone της Ημέρας: CameXtra+HDR, Data Manager Pro & Timers (06/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (06/08/2015)

CameXtra+HDR

by bioDigits LTD

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που μας βοηθάει να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες, κυρίως υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το CameXtra+HDR εκμεταλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του HDR και μας δίνει τη δυνατότητα να χειριστούμε χειροκίνητα αρκετές από τις παραμέτρους μιας φωτογραφίας. Επίσης, αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η καταγραφή video με τη δυνατότητα της παύσης. Επιπροσθέτως, διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά όπως σταθεροποιητή εικόνας και τη δυνατότητα του ζουμ κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας μιας φωτογραφίας. Αρκετά ενδιαφέρον με πολλές δυνατότητες.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Data Manager Pro

by Nutec Apps LLC

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με ένα τύπο εφαρμογής που μας τον ζητάτε αρκετά συχνά. Με το Data Manager Pro μπορούμε να ελέγχουμε την κατανάλωση των δεδομένων του προγράμματός μας, ανά πάσα στιγμή. Ορίζουμε την ημερομηνία που το πρόγραμμά μας κάνει τον μηνιαίο κύκλο του και τα MB’s (ή GB’s) που δικαιούμαστε. Η εφαρμογή θα μας δείχνει το που βρισκόμαστε ως προς την κατανάλωσή τους. Υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε και το ποσοστό των δεδομένων που έχουμε χρησιμοποιήσει. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή, ειδικά τώρα που οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε μακριά από την πόλη και χωρίς διαθέσιμο Wi-Fi. Κατεβάστε τη και σε 2 λεπτά θα είστε έτοιμοι.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Timers

by RCR Solutions Ltd

 ired iphone free apps of the day 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που κρατάει χρονόμετρα για εμάς. Λοιπόν, ενώ υπάρχουν αρκετές αντίστοιχες εφαρμογές, με το Timers μπορούμε να ορίσουμε αρκετά διαφορετικά χρονόμετρα. Ορίζουμε την επιθυμητή διάρκεια (σε ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα), και την ονομασία (π.χ. θερμοσίφωνας) και η εφαρμογή θα μας ειδοποιήσει τη σωστή στιγμή. Η δυνατότητα δημιουργίας πολλών ταυτόχρονων αντίστροφων μετρήσεων (μαζί με τις ονομασίες τους για να μην μπερδεύομαι) με κέρδισε, η εφαρμογή θα μείνει στην αρχική οθόνη του iPhone μου, σας συνιστώ να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »