Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν iPhone Apps σε προσφορά: Planetary Clock, Bubble Bumble & HDR Photo Camera (04/08)

Δωρεάν iPhone Apps σε προσφορά: Planetary Clock, Bubble Bumble & HDR Photo Camera (04/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (04/08/2015)

Planetary Clock

by Idea Studio

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να δούμε σε πραγματικό χρόνο τη θέση των πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα σε μια δεδομένη ημερομηνία, που εμείς ορίζουμε. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Θα προτιμούσαμε βέβαια, εμείς οι μη μυημένοι, να μπορούσαμε να δούμε και τα ονόματα των πλανητών, γιατί “φατσικά” δεν θα έλεγα πως γνωριζόμαστε. Καλή προσπάθεια, θέλει ακόμα δουλειά για να αποκτήσει ευρύ κοινό.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Bubble Bumble

by SM

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με ένα πολύ απλό και ευχάριστο παιχνίδι. Απλό στους “κανόνες” του, αλλά αν θέλετε να το “δαμάσετε”, κατά την διάρκειά του θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή, ταχύτητα και σκέψη. Σκεφτείτε κάτι από τη λογική του Tetris ως προς το στήσιμο της πίστας, αλλά αντί για τουβλάκια, έχετε να ταιριάξετε μπαλίτσες ίδιου χρώματος. Η αλήθεια είναι πως δοκιμάζοντας το παιχνίδι, κόλλησα. Ότι πρέπει για την παραλία.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

HDR Photo Camera

by Intellsys s.r.l.

 ired iphone free apps of the day 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μας βοηθά να συλλάβουμε καλύτερες φωτογραφίες, άκοπα. Εμείς απλά φωτογραφίζουμε όπως και πριν, και η εφαρμογή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, σε πραγματικό χρόνο. Παίρνει δείγμα από τρεις φωτογραφίες (αρκεί ένα δικό μας “κλικ” για την σύλληψη της φωτογραφίας) με διαφορετική “έκθεση” (exposure) και με έναν πετυχημένο αλγόριθμο, αναλαμβάνει να μας “παραδώσει” μία τέλεια φωτογραφία. Επίσης, διατίθενται πολλές μικρές λεπτομέρειες / ρυθμίσεις για τους πιο προχωρημένους. Πολύ καλή!

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Planetary Clock

by Idea Studio

 ired iphone free apps of the day 04

Download

Bubble Bumble

by SM

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 HDR Photo Camera

by Intellsys s.r.l.

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status