Daily Free iPhone Apps: Trinaginator, Super Tank Battle 2 & Sniper Time: The Range (03/08)

Daily Free iPhone Apps: Trinaginator, Super Tank Battle 2 & Sniper Time: The Range (03/08)
ired.gr

Free iPhone Apps: Βρήκαμε τις καλύτερες εφαρμογές που είναι σε προσφορά και διατίθενται δωρεάν για λίγες ώρες (03/08/2015)

Trinaginator

by Paul Ollivier

 ired iphone free apps 01

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες μας. Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που μετατρέπει τα “υποκείμενα” αλλά και τα αντικείμενα των φωτογραφιών μας σε “καλλιτεχνικά” πολύγωνα. Η εφαρμογή είναι αρκετά μοντέρνα σε εμφάνιση και τα αποτελέσματα που παράγει (με τη βοήθειά μας) είναι εντυπωσιακά. Όμως, προσωπικά, με δυσκόλεψε αρκετά το περιβάλλον χρήστη μέχρι να το συνηθίσω. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να ασχοληθείτε. Κατεβάστε τη νωρίς, γιατί θα διατίθεται δωρεάν για πολύ λίγες ώρες ακόμη.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Super Tank Battle

by Waterpower Technology

 ired iphone free apps 02

Λες και είναι βγαλμένο από τα 90’s, το Super Tank Battle μας καλεί να χειριστούμε ένα τανκ, να διαφυλάξουμε τη “βάση” μας και να καταστρέψουμε τα εχθρικά τανκς. 5 επίπεδα δυσκολίας και 180 ενσωματωμένοι χάρτες εγγυώνται ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Αρκεί βέβαια να “αντέχετε” τα old school γραφικά του. Μήπως όμως πρέπει στα 10’s να εστιάσουμε πάλι στο καλύτερο “στήσιμο” των παιχνιδιών; Στον χειρισμό τους, στην διάρκειά τους στον χρόνο, στον σωστό σχεδιασμό τους ως προς τα επίπεδα δυσκολίας, ή τελοσπάντων, σε απλά Ελληνικά, στο gameplay; Μοναδικό μου παράπονο το προβληματικό (εικονικό) joystick χειρισμού, αν και κάποιους μάλλον θα τους βολέψει. Είναι και αυτό μέρος της 90’s εμπειρίας βλέπετε...

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Sniper Time: The Range

by Tamerlan Astemirov

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα πολύ καλό παιχνίδι σκοποβολής. Το Sniper Time: The Range διαθέτει αρκετά συμπαθητικά γραφικά για το είδος του και ένα εξαιρετικό gameplay. Σημαδέψτε σωστά, δίνοντας προσοχή σε κάθε βολή, χωρίς όμως να υπερβείτε τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας σε κάθε πίστα. Κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να μη μπορώ να σταματήσω να παίζω. Πολύ καλό. Καταλαμβάνει 46,6MB χώρο στο iPhone σας.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »