Δωρεάν iPhone Apps σε προσφορά: Impossible Dial, Oldify 2 & Formino (01/08)

Δωρεάν iPhone Apps σε προσφορά: Impossible Dial, Oldify 2 & Formino (01/08)
ired.gr

Σε προσφορά, δωρεάν, σήμερα Σάββατο: παίξτε ένα πολύ απλό παιχνίδι, απολαύστε το Oldify 2 και “δαμάστε” ένα όμορφο puzzle game

Impossible Dial

by Santiago Romani Castroman

 ired iphone free apps of day 01

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες μας. Ξεκινάμε με ένα πάρα πολύ απλό παιχνίδι, που είναι όμως αρκετά εθιστικό. Μια γραμμή, που αλλάζει χρώμα, κάνει κύκλους στο εσωτερικό ενός κύκλου που έχει τέσσερα χρώματα. Σκοπός μας, να πατήσουμε όταν η γραμμή περνάει από το σημείο του κύκλου που έχει το ίδιο χρώμα με την ίδια την γραμμή. Αν και το παιχνίδι είναι αρκετά “ήρεμο”, υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστούν γρήγορα αντανακλαστικά. Επιπροσθέτως, μπορείτε να προσθέσετε τη μουσική που επιθυμείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αρκετά απλό και έξυπνο παιχνιδάκι!

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Oldify 2

by Apptly LLC

 ired iphone free apps of day 02

Το Oldify 2 είναι εδώ και μάλιστα σε προσφορά. Φωτογραφηθείτε σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής, και δείτε τον εαυτό σας πως θα είναι στα 60 του. Δυστυχώς (ή ευτυχώς), στη δωρεάν έκδοση δεν συμπεριλαμβάνονται οι ηλικίες 60+. Πέρα από την πλάκα, η εφαρμογή είναι εξαιρετικά προσεγμένη και κάνει εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα θα γελάσετε, ιδιαίτερα με τα μικρά animations που παρέχονται και κάνουν το αποτέλεσμα πιο αληθοφανές. Μας “χάλασαν” οι περιορισμοί της δωρεάν έκδοσης. Δηλαδή, αν είχαμε πληρώσει για να την αγοράσουμε εκτός προσφοράς, πάλι θα μας ζήταγαν χρήματα για τα βασικά της εφαρμογής;

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Formino

by PAPPU SIA

 ired iphone free apps of day 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα απλό αλλά αρκετά καλό puzzle game. Βλέποντας το ζητούμενο τελικό αποτέλεσμα, εμείς πρέπει επιλέγοντας από τα διαθέσιμα “τουβλάκια”, τα οποία είναι λες και είναι βγαλμένα από το Tetris, να μπορέσουμε να το “δημιουργήσουμε”. Τι εννοούμε: κάθε puzzle αποτελείται από μικρά κουτάκια και εμείς πρέπει να βρούμε τον σωστό συνδυασμό για να τα “γεμίσουμε”, με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Ότι πρέπει για την παραλία δηλαδή!

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »