Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν iPhone Apps σε προσφορά: PhotoVideoCollage Pro, Gramory & .Decluster: Into the Bullet (30/07)

Δωρεάν iPhone Apps σε προσφορά: PhotoVideoCollage Pro, Gramory & .Decluster: Into the Bullet (30/07)
ired.gr

Σε προσφορά, δωρεάν, σήμερα Πέμπτη: Instagram client, ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα 80’s και δημιουργία εντυπωσιακών κολάζ, με τις προτάσεις της ημέρας

PhotoVideoCollage Pro

by Bits&Coffee

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μπορεί να δημιουργήσει πολύ όμορφα photo & video collages. Επιλέγουμε την διάταξη που επιθυμούμε και προσθέτουμε φωτογραφίες και video που έχουμε αποθηκευμένα, συνδυάζοντάς τα με τη μουσική επένδυση που επιθυμούμε. Το PhotoVideoCollage Pro είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση του και μπορούμε χωρίς καθόλου κόπο να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επί μέρους ρυθμίσεις της έντασης του ήχου ανά video, στο ίδιο κολάζ, προσθέτoυν βάθος και ποιότητα στην εφαρμογή. Δοκιμάστε τη!

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Gramory

by BedroomCode

 ired iphone free apps 02

Αν είστε λάτρεις του Instagram ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια εφαρμογή (client) που υπόσχεται καλύτερη περιήγηση στο κοινωνικό δίκτυο με περισσότερες επιλογές. Αναδιατάξτε τις φωτογραφίες, επεξεργαστείτε τον τρόπο που εμφανίζονται τα αγαπημένα σας και διαχειριστείτε εύκολα από μία εφαρμογή, πλήθος λογαριασμών του Instagram. Η εφαρμογή είναι αρκετά προσεγμένη και προσφέρει αρκετές επιλογές στους χρήστες, που δεν υπάρχουν στο official app. Μοναδικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη της δυνατότητας του σχολιασμού, κάτι που το Instagram δεν επιτρέπει σε εφαρμογές τρίτων.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

.Decluster: Into the Bullet

by MASAYUKI ITO

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι που μάλλον μας έρχεται από τα 80’s, ή τελοσπάντων θα μπορούσε άνετα να είχε δημιουργηθεί τότε. Με το ένα δάκτυλό μας κινούμε το σκάφος μας, το οποίο πυροβολεί αυτόματα και αν χρειαστεί να επιστρατεύσουμε επιπλέον όπλα, απλά τα ενεργοποιούμε αγγίζοντας την οθόνη με ένα άκομα δάκτυλο. Απλό, με στιλ, με οκτάμπιτο ήχο, πιστεύουμε πως θα είναι μια καλή καλοκαιρινή “παρέα”.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 PhotoVideoCollage Pro

by Bits&Coffee

 ired iphone free apps 04

Download

Gramory

by BedroomCode

 ired iphone free apps 05

Download

3 .Decluster: Into the Bullet

by MASAYUKI ITO

 ired iphone free apps 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status