Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS Game: Το Worms 3 δωρεάν για λίγες ώρες! (29/07)

iOS Game: Το Worms 3 δωρεάν για λίγες ώρες! (29/07)
ired.gr

iOS Super Game - Κατεβάστε τώρα Το Worms 3. Θα διατίθεται δωρεάν για λίγες ώρες! (29/07/2015)

Καθημερινά σας ενημερώνουμε για τις προσφορές που γίνονται στο App Store, αλλά κυρίως για αυτές που μηδενίζουν το κόστος αγοράς μιας εφαρμογής. Με τα capital controls σε ισχύ, το να πάρει κάποιος έγκριση για να μπορέσει να αγοράσει μια εφαρμογή είναι κάτι πολύ δύσκολο και μπορεί να επιτευχθεί μόνο τα πρώτα λεπτά κάθε ημέρας. Η μόνη εναλλακτική είναι οι Gift Cards, αλλά και αυτές ξεκινούν από τα 15€, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στις μέρες μας.

ired iphone worms 3 02

Διαβάστε για τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας - 29/07/2015

Σήμερα Τετάρτη, γύρω στις δώδεκα το πρωί, μια νέα προσφορά έκανε την εμφάνισή της. Το πασίγνωστο Worms, στην τρίτη του έκδοση θα διατίθεται δωρεάν για λίγες ώρες. Η κανονική τιμή του είναι 5€, γιατί ανήκει στην κατηγορία “premium”. Που σημαίνει πως το παιχνίδι είναι πολύ προσεγμένο. Δεν θα μπορούσε φυσικά να συμβεί κάτι διαφορετικό σε κανένα επεισόδιο του πασίγνωστου franchise.

ired iphone worms 3 03

Το παιχνίδι ξεκίνησε την ψηφιακή πορεία του πριν είκοσι περίπου χρόνια από την βρετανική Team 17 και είχε κυκλοφορήσει για την Amiga (ωραίες εποχές...). Πρόκειται για ένα πανέξυπνο project στρατηγικής που επιτρέπει μια multi-player / multi-platform εμπειρία. Παίξτε ταυτόχρονα μαζί με Android ή OS X παίκτες και χαρείτε την πολύ καλή αυτή προσφορά της Team 17. Τσεκάραμε το παιχνίδι στο Mac App Store αλλά δυστυχώς η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη για Mac, το κόστος εκεί παραμένει στα 4,99€.

Το παιχνίδι συνίσταται για iPad 2 ή νεότερο και για iPhone 4 ή νεότερο. Απαιτεί 154MB για την εγκατάστασή του και το gameplay του υπόσχεται πολλές πολλές ώρες διασκέδασης.

Κατεβάστε το από τον ακόλουθο σύνδεσμο και απολαύστε το!

 ired iphone worms 3 04

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status