Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Crazy Flying Squirrel, Gnumz: Master of Defense HD TD & Movie Me HD (27/07)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Crazy Flying Squirrel, Gnumz: Master of Defense HD TD & Movie Me HD (27/07)
ired.gr

Free iPhone Apps: Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (25/07/2015).

Crazy Flying Squirrel

by Sergey N

 ired iphone free apps 01

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες μας. Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με ένα παιχνίδι που επιχειρεί να “οικειοποιηθεί” εμμέσως τους φίλους του Ice Age. Αυτό που μένει είναι η προσπάθεια του ήρωα - σκίουρου να αρπάξει τις λιχουδιές και ένας πολύ καλοφτιαγμένος 3D κόσμος. Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, αλλά θα προτιμούσαμε ο χειρισμός του ήρωα να ήταν πιο προσεγμένος. Αν και “τρέχει” κανονικά σε iPhone, συνίσταται κυρίως για το iPad.

Η κανονική τιμή του είναι 2€ και είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Gnumz: Master of Defense HD TD

by 8Floor

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι στρατηγικής που διαθέτει 80 επίπεδα, εξαιρετικά γραφικά βελτιστοποιημένα για τις Retina οθόνες, παγίδες, υπόγειες πόλεις και ότι άλλο χρειάζεται ένα παιχνίδι στρατηγικής για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον. Οι πίστες που θα δείτε πως χρειάζονται 1€ για να “ξεκλειδώσουν”, μπορούν να γίνουν διαθέσιμες με την συλλογή αστεριών στις προηγούμενες. Οπότε μην ανησυχείτε, το παιχνίδι μπορεί να προχωρήσει χωρίς χρήματα.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Movie Me HD

by Tim Foster

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που δημιουργεί όμορφες ταινίες & slideshows με “πηγή” τις φωτογραφίες μας. Τα custom backgrounds στα οποία μπορούμε να τις τοποθετήσουμε είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Συμπληρωματικά, μπορούμε να επιλέξουμε συνοδευτική μουσική από τη βιβλιοθήκη μας. Το τελικό αποτέλεσμα αποθηκεύεται στο camera roll των συσκευών μας. Αρκετά ενδιαφέρουσα εφαρμογή, ιδιαίτερα σήμερα που διατίθεται δωρεάν.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Crazy Flying Squirrel

by Sergey N

 ired iphone free apps 04

Download

Gnumz: Master of Defense HD TD

by 8Floor

 ired iphone free apps 05

Download

3 Movie Me HD

by Tim Foster

 ired iphone free apps 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status