Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Windy, Skill Game Arcade & iCarConnect (25/07)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Windy, Skill Game Arcade & iCarConnect (25/07)
ired.gr

Free iPhone Apps: Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (25/07/2015).

Windy

by Franz Bruckhoff

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που υπόσχεται να μας χαλαρώσει. Αν διαβάσετε τις κριτικές στο ελληνικό App Store, το καταφέρνει καλά. Πολύ διαφορετική από τις άλλες, βασίζεται στα πολύ καλά γραφικά της και τον ατμοσφαιρικό της ήχο. Σε κάθε σκηνή, μπορούμε να προσθαφαιρέσουμε ηχητικά εφέ, όπως τον ήχο του νερού, τα πουλιά, ακόμα και τα τζιτζίκια! Ίσως από τις πιο προσεγμένες εφαρμογές που έχουμε παρουσιάσει ever.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Skill Game Arcade

by Sebastian Miedtank

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με ένα εξαιρετικά απλό αλλά και ταυτόχρονα εθιστικό παιχνίδι. Καλούμαστε να ενώσουμε συνεχόμενους αριθμούς μεταξύ τους, ορίζοντας την πορεία με το δάχτυλό μας. Δεν πρέπει να βγούμε εκτός του χαρτιού αλλά ούτε και να αγγίξουμε γραμμή που είχαμε σχεδιάσει νωρίτερα. Καλό, σε μερικές περιπτώσεις εκνευριστικό, αλλά σίγουρα καλοφτιαγμένο. Σας το συνιστούμε.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

iCarConnect

by Lifelike UX Limited

 ired iphone free apps 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που στην ουσία αντικαθιστά το CarPlay για όσους δεν έχουμε συμβατό ηχοσύστημα στο αυτοκίνητό μας. Η οθόνη του iPhone μας μετατρέπεται σε κέντρο πληροφοριών, με ευδιάκριτο μενού και γράμματα, αναφέροντάς μας την εξωτερική θερμοκρασία, τα στοιχεία του τραγουδιού που αναπαράγεται κλπ. Επίσης, προσφέρει πρόσβαση σε χάρτες για να ελέγχουμε την πορεία μας καθ’οδόν. Αρκετά πρωτότυπο, ίσως αποτελέσει λύση για όλους εμάς που δεν έχουμε συμβατά με το CarPlay οχήματα.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »