iPhone Apps της ημέρας: Clipboard Manager, Ping Analyzer & Awesome Voice Recorder Pro (23/07)

iPhone Apps της ημέρας: Clipboard Manager, Ping Analyzer & Awesome Voice Recorder Pro (23/07)
ired.gr

Clipboard Manager

by keishi okazaki

free iphone apps 23 07

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή “Clipboard Manager”. Τι είναι αυτό: κάθε φορά που αντιγράφουμε ένα κείμενο, αυτό παραμένει στη μνήμη της συσκευής μας προκειμένου να το επικολλήσουμε. Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να αντιγράψουμε και ένα δεύτερο κείμενο πριν “επικολλήσουμε”; Με αυτή την εφαρμογή μπορούμε να αντιγράψουμε όσα κείμενα θέλουμε και να παραμείνουν όλα στη μνήμη της συσκευής μας. Έτσι, ανά πάσα στιγμή μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα που μας ενδιαφέρουν και φυσικά να τα επικολλήσουμε όπου θέλουμε.

Η κανονική τιμή του είναι 1€ και είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Ping Analyzer

by MS Studio

free iphone apps 23 07 03

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να “κάνει ping” σε servers και sites που εμείς επιλέγουμε. Το ping είναι ένα από τα σημαντικότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δικτύου μας και της σύνδεσής μας με το διαδίκτυο. Ενώ οι περισσότεροι εστιάζουν στις ταχύτητες, το ping είναι το χαρακτηριστικό που δίνει τη “σβελτάδα” στο δίκτυό μας. Κυρίως στα on line games, το ping καθορίζει το πόσο... playable είναι, στο δίκτυό μας. Όσο μικρότερο (σε μιλισεκόντ) το αποτέλεσμα, τόσο καλύτερη η κατάσταση του δικτύου μας. Στον φάκελο “History” μέσα στην εφαρμογή, μένουν αποθηκευμένα τα αποτελέσματα για να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις σε βάθος χρόνου.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Awesome Voice Recorder Pro

by Newkline Co., Ltd

free iphone apps 23 07 02

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή ηχογράφησης που επιχειρεί να “καταλάβει” την θέση της προ εγκατεστημένης εφαρμογής “Μαγνητόφωνο”. Και δικαίως. Με το Awesome Voice Recorder Pro οι δυνατότητές μας πολλαπλασιάζονται, ενώ το user interface παραμένει πραγματικά οικείο. Μπορούμε να επιλέξουμε αν οι ηχογραφήσεις μας αποθηκεύονται σαν mp3, m4a ή WAV, να δημιουργήσουμε φακέλους, να μοιραστούμε τις ηχογραφήσεις μας και να τις αποθηκεύουμε κατευθείαν στο Dropbox. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, μπορούμε να ορίσουμε και την ποιότητα του ήχου του αρχείου που θα δημιουργήσουμε. Πραγματικά κορυφαίο.

Η κανονική τιμή του είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »