Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Game of Thrones, VeryPDF Office to PDF Converter & Java Develop Reference (22/07)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Game of Thrones, VeryPDF Office to PDF Converter & Java Develop Reference (22/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (22/07/2015).

Game of Thrones

by Telltale Inc

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ομώνυμη και δημοφιλέστατη σειρά του HBO. Μέσα από την εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα της αγοράς νέων επεισοδίων του παιχνιδιού, αλλά για κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να περιμένετε προσφορές που κυκλοφορούν κατά περιόδους. Οι developers του παιχνιδιού μας εγγυώνται πως έχουν “χτίσει” πάνω στους πραγματικούς χαρακτήρες της σειράς, κάτι που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί απλά δεν έχω δει ποτέ ούτε ένα επεισόδιο. Συστήνεται στους φίλους της σειράς και στους κατόχους iPhone 5 ή νεότερης συσκευής.

Η κανονική τιμή του είναι 5€ και είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

VeryPDF Office to PDF Converter

by Lingwen Global

 ired iphone free apps 02

Με το VeryPDF Office to PDF Converter κλείνει ένας κύκλος από προτάσεις σχετικά με την μετατροπή αρχείων σε pdf. Είχαμε προτάσεις για μετατροπή ιστοσελίδων, φωτογραφιών και η τελευταία μας πρόταση αφορά την μετατροπή αρχείων του Microsoft Office. Πλέον η συλλογή μας είναι ολοκληρωμένη και μπορούμε να μετατρέψουμε σχεδόν τα πάντα σε αρχεία pdf.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Java Develop Reference

by qiang ma

 ired iphone free apps 03

Τελειώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που αφορά τους πιο advanced αναγνώστες μας τους οποίους και πιθανώς έχουμε αφήσει παραπονεμένους τελευταία. Με το Java Develop Reference έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε περιεχόμενο βασιζόμενοι στην πολύ δυνατή - αλλά και συμβατή με σχεδόν όλες τις συσκευές - Java. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για λίγες ώρες και είναι μια ευκαιρία να εισέλθουμε στο χώρο της Java χωρίς κόστος.

Η κανονική τιμή του είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »