Εκτύπωση αυτής της σελίδας

OS X App: BeardedSpice

OS X App: BeardedSpice
ired.gr

Χειριστείτε τα videos του YouTube σαν τα τραγούδια του iTunes

Εισαγωγή

Όλοι μας κατά περιόδους χρησιμοποιούμε το YouTube και άλλες πηγές από το διαδίκτυο όπως το Google Music για να ακούμε μουσική. Ειδικά από τη στιγμή που το YouTube έδωσε τη δυνατότητα για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής, αυτόματα έγινε και ο πιο δημοφιλής music player, κυρίως για αυτούς που δεν έχουν και την τρελή επαφή με την τεχνολογία.

Τι κι αν η ποιότητα του ήχου δεν πλησιάζει σε καμία περίπτωση ένα προσεκτικά κωδικοποιημένο iTunes track; Οι Έλληνες αρέσκονται στο να ακούνε τραγούδια στο YouTube. Αυτή είναι η αλήθεια.

Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν αφορούν τραγούδια αλλά σειρές ή και σποτάκια τηλεοπτικών εκπομπών, όπως από το Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε πως να εφαρμόσετε γονικό έλεγχο στο YouTube

Για όλα τα παραπάνω παραδείγματα καλό θα ήταν να υπήρχε ένας τρόπος ελέγχου της αναπαραγωγής τους από το πληκτρολόγιο του Mac μας. Και υπάρχει.

ired mac beardedspice 01

BeardedSpice

Η λύση ονομάζεται BeardedSpice και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ:beardedspice.com

Με το που την ανοίξουμε, μπορούμε να κάνουμε τις επιλογές μας από το menu bar του OS X, όπου και εμφανίζεται.

ired mac beardedspice 02

Από αυτό το σημείο, σε περίπτωση που έχουμε πολλά πολυμέσα ανοικτά (όπως ένα video στο YouTube και ένα τραγούδι στο iTunes), επιλέγουμε ποιο διαχειριζόμαστε με το πληκτρολόγιό μας. Εάν για παράδειγμα επιλέξουμε το video που αναπαράγεται στο YouTube, μπορούμε να κάτσουμε αναπαυτικά στην πολυθρόνα μας και να πάρουμε μαζί μας το πληκτρολόγιο. Με τα πλήκτρα ελέγχου πολυμέσων του Mac keyboard θα μπορούμε να πατάμε την παύση και να πλοηγούμαστε στο επόμενο ή στο προηγούμενο video.

Υποστήριξη & Παραμετροποίηση

Όμως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής, είναι η συμβατότητά της με πάρα πολλές αντίστοιχες διαδικτυακές υπηρεσίες. Σας αναφέρουμε μερικές από αυτές:

Amazon Music, Google Music, Spotify, Music Unlimited, Xbox Music, Pandora, Rdio, Shuffler Fm, last.fm και δεκάδες άλλες.

ired mac beardedspice 03

ired mac beardedspice 04

Συμπληρωματικά, εκτός των κλασικών ρυθμίσεων που διαθέτει η εφαρμογή, μας παρέχεται η δυνατότητα της παραμετροποίησης των συνδυασμών πλήκτρων που χρησιμοποιούμε για κάθε ενέργεια που θέλουμε να εκτελέσουμε.

Επίλογος

To BeardedSpice είναι πολύ καλό. Δωρεάν, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο κατά την περιήγησή μας σε διαδικτυακά και μη πολυμέσα. Και για τον μέσο χρήστη, αποτελεί ένα remote control για τα βίντεο που παρακολουθεί στο YouTube. Δοκιμάστε το!

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status