Εφαρμογές iPhone σε προσφορά: VeryPDF Photo to PDF, Spark Camera & Photo Guard (21/07)

Εφαρμογές iPhone σε προσφορά: VeryPDF Photo to PDF, Spark Camera & Photo Guard (21/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (21/07/2015).

VeryPDF Photo to PDF

by Lingwen Global

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε αρχεία pdf. Έχουμε ξαναγράψει για ανάλογες εφαρμογές, αλλά η συγκεκριμένη είναι η πιο εύκολη στη χρήση. Επιλέγουμε τις φωτογραφίες που μας ενδιαφέρουν (μπορούμε και να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα του iPhone και να τις συλλάβουμε μέσα από την εφαρμογή) και αυτόματα μετατρέπονται σε αρχείο pdf. Απλή, δωρεάν για σήμερα και αποτελεσματική.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Spark Camera

by IDEO LP

 ired iphone free apps 02

To Spark Camera είχε διακριθεί στο παρελθόν με το “Apple Editors’ Choice” και όχι αδίκως. Αν και πέρασε καιρός από τότε, η εφαρμογή παραμένει πρωτότυπη και αποτελεσματική. Στην ουσία, μας βοηθά να συλλάβουμε video με το πάτημα ενός κουμπιού και αμέσως μετά να ορίσουμε τα video effects της αρεσκείας μας. Οι περισσότερες κριτικές στο Ελληνικό App Store είναι αρκετά θετικές. Καλό θα ήταν να το δοκιμάσετε, όσο διατίθεται δωρεάν.

Η κανονική τιμή της είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Photo Guard

by Pavel Tarabrin

 ired iphone free apps 03

Τελειώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να διαφυλάξει επιλεγμένες φωτογραφίες μας από τα αδιάκριτα βλέματα. Κατά το πρώτο άνοιγμά της ορίζουμε τον κωδικό μας με τρόπο που θυμίζει κλείδωμα ενός Android smartphone και αμέσως μετά μπορούμε να προσθέσουμε τις φωτογραφίες που μας ενδιαφέρει να βλέπουμε μόνο εμείς. Απλό και εύκολο στη χρήση, κάνει τη δουλειά που υπόσχεται.

Tip: Τοποθετήστε το στον φάκελο με τα αθλητικά apps, ενώ αν ανήκετε στο όμορφο φύλο, στο folder με τις εφαρμογές μαγειρικής.

Η κανονική τιμή του είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »