iPhone Apps daily: Slingshot Puzzle, PDF Forms & Stick Stunt Biker 2 (20/07)

iPhone Apps daily: Slingshot Puzzle, PDF Forms & Stick Stunt Biker 2 (20/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (20/07/2015).

Slingshot Puzzle

by Igor Perepechenko

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με ένα αρκετά δημοφιλές puzzle game. Το Slingshot Puzzle περιέχει 126 επίπεδα, επτά διαφορετικούς “κόσμους”, γραφικά υψηλής ευκρίνειας και διαφορετικού τύπου boards, όπως το μάρμαρο και το ξύλο. Στο Ελληνικό App Store έχει βαθμολογηθεί από τους χρήστες με 4 και 5 αστέρια. Διαβάστε τις κριτικές των χρηστών και κατεβάστε το.

Η κανονική τιμή του είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus

PDF Forms

by Darsoft Inc.

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας βοηθάει να διαχειριστούμε τα pdf αρχεία μας. Θεωρείται δικαίως ως ένα από τα καλύτερα του είδους. Επίσης, έχει εξαιρετικά καλές κριτικές στο Ελληνικό App Store. Μπορούμε να συμπληρώσουμε αιτήσεις, να τις υπογράψουμε αλλά και να κρατήσουμε σημειώσεις πάνω στα αρχεία μας. “Συνεργάζεται” με το Google Drive και το Dropbox αλλά μπορούμε σαν πηγή αρχείων να χρησιμοποιήσουμε τα mail μας και το iTunes File Sharing.

Η κανονική τιμή της είναι 9€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Stick Stunt Biker 2

by Djinnworks GmbH

 ired iphone free apps 03

Τελειώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι που έχει έντοντη επιρροή (στην ατμόσφαιρα) από το αγαπημένο Limbo. Ατμοσφαιρικότατο και εύκολο στον χειρισμό (στην ουσία έχουμε το γκάζι, το φρένο και την κλίση που δίνουμε στο iPhone μας). Το μόνο που δεν μας άρεσε ήταν οι διαφημίσεις που εμφανίζονται, ενώ είναι η πλήρης έκδοσή του. Αρκετά καλό, ξεχωρίζει.

Η κανονική τιμή του είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!