Νέα iPhones: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα επερχόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus

Νέα iPhones: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα επερχόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus
ired.gr

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα χαρακτηριστικά στις επερχόμενες συσκευές iPhone 6S και iPhone 6S Plus, της Apple.

Η Apple αναμένεται να δρομολογήσει τα νέα της iPhones αυτό το φθινόπωρο, τα οποία θα τιτλοποιούνται ως iPhone 6S και iPhone 6S Plus, αλλά πολύ λίγα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Αναζητήσαμε στο διαδίκτυο και σας παρουσιάζουμε πρώτοι, περιγραφές από της επόμενης γενιάς συσκευές της Apple.

Ίδιες διαστάσεις οθόνης με ελαφρώς αυξημένο πάχος λόγω Force touch

Οι διάφορες αναφορές στο διαδίκτυο από αξιόπιστες τεχνολογικές ιστοσελίδες, συγκλίνουν στο γεγονός πως οι συσκευές θα διατηρήσουν το μέγεθος οθόνης των 4,7 ιντσών και 5,5 αντίστοιχα, που φέρουν τα τωρινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Είναι παρόμοια κίνηση με όλα τα προηγούμενα "S" μοντέλα της Apple, τα οποία ελάχιστες διαφορές είχαν από τους προκατόχους τους. Σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πληροφορίες τα νέα μοντέλα, θα φέρουν κωδικές ονομασίες N71 για το φημολογούμενο iPhone 6S, ενώ για το iPhone 6S Plus, Ν66.

Διαβάστε επίσης: To iPhone 6s θα διαθέτει dual-lens camera και αισθητήρα "Force Touch" (rumors)

O εξωτερικός σχεδιασμός αναμένεται να παραμείνει άθικτος αν και θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε πιο σκληρή έκδοση 7000-series αλουμινίου. Πολλοί ανέφεραν πως οι νέες συσκευές πρόκειται να είναι παχύτερες κατά 0,2 χιλιοστά, αν και δεν θα είναι ιδιαίτερα ορατό. Το επιπλέον πάχος έχει συνδεθεί με την εισαγωγή της τεχνολογίας Force touch στις δύο νέες συσκευές.

ired iphone 6s 01

Για πρώτη φορά η νέα αυτή τεχνολογία εμφανίστηκε στο Apple Watch, καθώς και στις τελευταίες εκδόσεις MacBooks κι επιτρέπει στην οθόνη να είναι ευαίσθητη στην πίεση και ανάλογα με την ένταση της πίεσης, να επιστρέφει και ανάλογα αποτελέσματα. Για παράδειγμα το άνοιγμα ενός αναδυόμενου μενού ή την αυξομείωση της έντασης αναπαραγόμενου υλικού. Περιμένουμε με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας στις συσκευές iPhones, πολλές επιλογές να μεταφερθούν στο λειτουργικό iOS ακόμη και να δημιουργηθούν και εντελώς μοναδικές αντιδράσεις.

Νέα CPU και φωτογραφικές δυνατότητες - ίδιες χωρητικότητες αποθήκευσης

'Οπως προαναφέραμε, οι περισσότερες αλλαγές αναμένουμε να είναι εσωτερικές. Οι συσκευές θα φέρουν νεότερο επεξεργαστή Α9 - με προς το παρόν άγνωστες προδιαγραφές - και 2 gigabytes μνήμης RAM, μία αναβάθμιση που αναμένονταν στις συσκευές iPhones εδώ και χρόνια. Πέραν από την ποσοτική αναβάθμιση, η αύξηση θα βελτιώσει την απόδοση και θα επιτρέψει περισσότερα δεδομένα εφαρμογών να διαχειρίζονται ταυτόχρονα κι αυτός είναι και ο λόγος που smartphones του ανταγωνισμού έχουν ήδη 2 ή και 3 gigabytes ποσοτικής μνήμης RAM.

Διαβάστε επίσης: iPhone 6s: Full HD εμπρόσθια κάμερα με φλας;

Οι επιλογές στις εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου κατά πάσα πιθανότητα δεν αναμένεται να αλλάξουν και θα παραμείνουν στις υπάρχουσες 16GB, 64 και 128 GB. Κάποια chips αναμένεται να δεχθούν αλλαγές όπως φαίνεται από την Apple, όπως αναβαθμισμένο NFC και Cellular. Λόγω ενός νέου modem Qualcomm υπάρχει η πιθανότητα να διπλασιαστεί το ανώτατο όριο της ταχύτητας LTE και ταυτόχρονα να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

ired iphone 6s 02

Ένας άλλος τομέας που πιστεύεται πως είναι στόχος για αναβάθμιση από την Apple στις επερχόμενες συσκευές iPhone, είναι οι κάμερες που θα διαθέτουν. Η οπίσθια κάμερα, αναμένεται να φέρει αισθητήρα 12 MP, από τη Sony με 4K υποστήριξη video, καθώς και τη πρωτοεμφανιζόμενη τεχνολογία RGBW, η οποία υπόσχεται βελτίωση λήψης σε χαμηλό φωτισμό.

Η εμπρόσθια κάμερα θα μπορούσε να μεταπηδήσει από τα 1,2 megapixels στα 5, αυξάνοντας σημαντικά την βελτίωση λήψης των selfies και των video κλήσεων. Όπως και στις τωρινές εκδόσεις, το iPhone 6 Plus κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »