Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Hopeless: Space Shooting, Cute HD Wallpapers & Argus (16/07)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Hopeless: Space Shooting, Cute HD Wallpapers & Argus (16/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (16/07/2015).

Hopeless: Space Shooting

by IronSource Ltd

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με ένα αρκετά απλό παιχνίδι. Καλούμαστε να εξολοθρεύσουμε τα τέρατα (απλά πατώντας προς την κατέυθυνσή τους) χωρίς όμως να ρίξουμε πυρά προς τους “φίλους” μας. Ακούγεται απλό, αλλά αν συνυπολογίσουμε πως η “ορατότητα” είναι περιορισμένη, έχουμε μόνο μερικά μιλισεκόντς για να αναγνωρίσουμε τον στόχο και να πυροβολήσουμε. Αρκετά συμπαθητικό, δοκιμάστε το.

Η κανονική τιμή της είναι 1€, είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Cute HD Wallpapers

by RTC Hubs Limited

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας προσφέρει πολύ όμορφα wallpapers. Μωράκια, κουταβάκια, λαγουδάκια και λοιπά γλυκά πλασματάκια παρελαύνουν από την αρχική οθόνη (ή και την οθόνη κλειδώματος) του iPhone μας. Θα θέλαμε βέβαια οι εικόνες να είχαν βελτιστοποιηθεί και για τα νεότερα iPhones, να είχαν δηλαδή υψηλότερη ανάλυση. Και πάλι όμως, είναι καλές. Επίσης, μην την κατεβάσετε όσοι έχετε “περάσει” την iOS 9 public beta, υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας.

Η κανονική τιμή της είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Argus

by Azumio

 ired iphone free apps 03

Τελειώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια πασίγνωστη εφαρμογή που για μεγάλες περιόδους διατίθεται δωρεάν, αλλά όταν την χρειαστούμε είναι πιθανό να έχει “επιστρέψει” στην κανονική τιμή της, που είναι 2€. Το Argus αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για την παρακολούθηση της δραστηριότητάς μας. Επιπλέον, συνεργάζεται και με το Apple Watch. Θα αποτελέσει την απαραίτητη “συνοδεία” σας κατά την άθλησή σας, ακόμα και αν πρόκειται για απλό περπάτημα.

Η κανονική τιμή της είναι 2€, είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »