Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone Apps - Οι προσφορές της ημέρας: QR Reader, Rolling Hero & Meotar (14/07)

iPhone Apps - Οι προσφορές της ημέρας: QR Reader, Rolling Hero & Meotar (14/07)
ired.gr

Κατεβάστε επιλεγμένες εφαρμογές δωρεάν, με τις προσφορές της ημέρας (14/07/2015).

QR Reader

by Power App GmbH

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή που μπορεί να αναγνώσει, να δημιουργήσει αλλά και να κοινοποιήσει QR Codes. Πλέον, αυτές τις “περίεργες εικονίτσες” τις συναντάμε παντού και καλό θα ήταν να έχουμε μια εφαρμογή στο κινητό μας για την ανάγνωσή τους. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση της και κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Η προσφορά θα διαρκέσει μερικές ώρες ακόμα.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Rolling Hero

by Chillingo Ltd

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι που έχει πολύ καλές βαθμολογήσεις στο ελληνικό App Store. Στο Rolling Hero, πατώντας αριστερά ή δεξιά, δίνουμε κλίση στον κόσμο του ήρωά μας, με σκοπό να επιτύχει το ζητούμενο κάθε πίστας. Για την εκμάθηση του παιχνιδιού χρειάζονται μόνο ελάχιστα λεπτά, οπότε συστήνεται στους αναγνώστες μας που δεν θέλουν πολύπλοκα (στον χειρισμό) παιχνίδια. Όμως, θα χρειαστεί να ακονίσουμε το μυαλό μας καλά για να καταφέρουμε να το τερματίσουμε. Μας άρεσε αρκετά!

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

Meotar

by Jiri Charvat

 ired iphone free apps of the day 03

Συνήθως σας παρουσιάζουμε εφαρμογές που προσθέτουν φίλτρα στις φωτογραφίες σας. Η τελευταία μας πρόταση για σήμερα αφορά ακριβώς το αντίθετο. Αν έχετε εγκατεστημένο το Instagram (χρησιμοποιείται το “Instagram API) και θέλετε να δείτε πως ήταν οι φωτογραφίες σας (πρέπει να φτιάξω λογαριασμό για να δω αν γίνεται και με τις photos των φίλων μου, θα είχε ενδιαφέρον) πριν προστεθούν τα φίλτρα, μπορείτε πλέον να το κάνετε. Η εφαρμογή αναλαμβάνει να εντοπίσει και να αφαιρέσει την πλειοψηφία των φίλτρων που έχουν προστεθεί μέσω του Instagram App και να μας παρουσιάσει την original φωτογραφία. Δεν είναι κακό....

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και θα είναι σε προσφορά για λίγες ώρες.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 QR Reader

by Power App GmbH

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 Rolling Hero

by Chillingo Ltd

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 Meotar

by Jiri Charvat

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

 

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status