Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο απόλυτος οδηγός για να εγκαταστήσετε την iOS 9 Beta 1, Τώρα!

Ο απόλυτος οδηγός για να εγκαταστήσετε την iOS 9 Beta 1, Τώρα!
ired.gr

Εάν ανυπομονείτε, εγκαταστήστε σήμερα την επερχόμενη iOS 9. Προσοχή, η έκδοση είναι σε δοκιμαστική μορφή.

Για όλους εσάς οι οποίοι δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε έως το φθινόπωρο, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με την νέα αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9, έχετε τη δυνατότητα να το πράξετε τώρα. Ας δούμε τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Πρώτα απ' 'ολα, ναι είναι η πρώτη φορά όπου η εταιρεία Apple διαθέτει μία δοκιμαστική iOS έκδοση, συγκεκριμένα την iOS 9 beta, στο ευρύ κοινό, αν και αυτό δεν την καθιστά απολύτως ελεγμένη για καθημερινή χρήση. Για να είμαι ειλικρινής, προτείνω οι έχοντες μία iOS συσκευή, να μην προχωρήσουν στην εγκατάστασή της. Η δοκιμαστική έκδοση έχει ορισμένα θέματα σταθερότητας και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινή σας ενασχόληση με τη συσκευή.

Ακόμη κι αν σε σας δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, θα εμφανιστούν χαρακτηριστικά ή εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, οι οποίες θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες επανεκκινήσεις της συσκευής. Με μία φράση η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, είναι ακόμη υπό δοκιμή.

Εάν επιμένετε ακόμη να εγκαταστήσετε τη τελευταία δοκιμαστική έκδοση ενός υπέροχου λειτουργικού συστήματος, δείτε τι οφείλετε να κάνετε:

Καταρχήν θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα δοκιμών, εάν δεν το έχετε ήδη πράξει. Ο σύνδεσμος για να εισάγετε τα στοιχεία σας και να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση στην iOS συσκευή σας είναι ο παρακάτω:

beta.apple.com/profile

ired ios beta install guide 01

Στη συνέχεια θα πρέπει να εισάγετε το Apple ID και το συνθηματικό σας. Η διαδικασία διαρκεί μερικά λεπτά. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει Apple ID, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δημιουργήσετε τώρα:

Διαβάστε: Δημιουργήστε Apple ID χωρίς ή και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας

Στη συνέχεια σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, Όπωσδήποτε. Η Apple συνιστά να διατηρήσετε τοπικά αντίγραφο ασφαλείας, συνδέοντας τη συσκευή σας στο iTunes. Με αυτή τη μέθοδο εξασφαλίζετε τα δεδομένα σας τοπικά, αντί της υπηρεσίας iCloud. Οδηγίες για διατήρηση τοπικού αντιγράφου ασφαλείας, σας παραθέτουμε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαβάστε: Αντίγραφο ασφαλείας iPhone: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

Επανερχόμαστε στο σύνδεσμο beta.apple.com/profile, μέσα από το Safari της iOS συσκευής σας. Aκολουθήστε τα βήματα έως ότου βρεθείτε στον σύνδεσμο για λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης και πατήστε το εικονικό πλήκτρο Download profile.

  • To Safari θα πραγματοποιήσει αυτόματα ανακατεύθυνση προς τη σελίδα ρυθμίσεων της συσκευής σας, για να πατήσετε το πλήκτρο εγκατάστασης της δοκιμαστικής έκδοσης.
  • Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κι όταν σας ζητηθεί, αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.
  • Πραγματοποιήστε επανεκκίνηση της iOS συσκευής σας.
  • Κατά την επαναφορά της λειτουργίας της συσκευής σας, ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.
  • Θα εμφανιστεί μία νέα διαθέσιμη έκδοση iOS 9 Public Beta 1 η οποία αναμένει τη δική σας εντολή για "Λήψη και εγκατάσταση".

ired ios beta install guide 02

Η διαδικασία λήψης θα απαιτήσει αρκετό χρόνο. Στο διάστημα αυτό θα σας προτείναμε να ανατρέξετε στο blog μας και στους μοναδικούς οδηγούς που έχουμε αναρτήσει, σίγουρα θα αντλήσετε πολλές πληροφορίες.

Διαβάστε Οδηγοί iOS

Ερευνήστε το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple. Όπου εντοπίζετε προβλήματα μπορείτε να τα κοινοποιείτε στην εταιρεία. Ο σκοπός της διάθεσης της δοκιμαστικής έκδοσης σε όσες το δυνατό περισσότερες συσκευές, στοχεύει στην ανίχνευση και διόρθωση τυχόν σφαλμάτων, ώστε η επίσημη έκδοση να είναι απολύτως ικανοποιητική.


Γι' αυτό στις σελίδες της συσκευής σας θα εντοπίσετε μία εφαρμογή Επικοινωνίας - feedback assistant app - προκειμένου να κάνετε τις αναφορές σας. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στη χρήση εφαρμογών όπως Facebook και Twitter, καθώς ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά, στη δοκιμαστική έκδοση, δεν οφείλεται στους προγραμματιστές των εφαμρογών. Μπορείτε να κάνετε τις επισημάνσεις σας, αλλά θα σας παρακαλούσαμε να αποφύγετε κριτικές και βαθμολογίες στο App Store.

Προσπαθήσαμε βήμα βήμα να σας δείξουμε τη μέθοδο κατά την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε την επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού iOS 9, σε δοκιμαστική 'εκδοση, τώρα. Εάν υπάρχουν απορίες ή θέλετε να κάνετε τις δικές σας επισημάνσεις, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status