Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν εφαρμογές για iPhone: M.A.C.E., NoLocation & TextVideo (09/07)

Δωρεάν εφαρμογές για iPhone: M.A.C.E., NoLocation & TextVideo (09/07)
ired.gr

Παίξτε ένα shoot ‘em up που θυμίζει άλλες εποχές, αφαιρέστε τα δεδομένα τοποθεσίας από τις φωτογραφίες σας και προσθέστε κείμενο στα video σας, με τις προσφορές της ημέρας (09/07/2015).

M.A.C.E.

by Entwickler-X

 ired iphone free apps 09 07 00

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι που όπως λέει στην περιγραφή του στο App Store, θυμίζει το “πνεύμα της Amiga”. Κλασικό shoot’ em up, με τρεις διαφορετικούς κόσμους, 18 επίπεδα, 3 μεγάλα “αφεντικά”, καταπληκτικό soundtrack και όλα εκείνα τα συστατικά που εγγυώνται μια πετυχημένη συνταγή. Δυστυχώς, το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά στο iPhone 6 (κυρίως στο Plus) και θα μπορέσουν να το ευχαριστηθούν μόνο όσοι έχουν έως και iPhone 5.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

NoLocation

by Jackson Cole

 ired iphone free apps 09 07 01

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε τις πληροφορίες τοποθεσίας μας από μια φωτογραφία που θα επιλέξουμε. Ασφαλώς, αυτό μπορούμε να το ρυθμίσουμε μόνιμα από τις ρυθμίσεις. Αλλά, για εμάς που θέλουμε γενικά, τα στοιχεία αυτά να αποθηκεύονται και δεν θέλουμε κάθε φορά να αλλάζουμε τις ρυθμίσεις, είναι μια καλή λύση. Επιλέγουμε τη φωτογραφία που θέλουμε να μοιραστούμε, η εφαρμογή αφαιρεί τα στοιχεία τοποθεσίας και την μοιραζόμαστε. Χρήσιμο. Ας υπάρχει στη συλλογή μας, σίγουρα κάποια στιγμή θα μας χρειαστεί.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

TextVideo

by Jacky Wu

 ired iphone free apps 09 07 02

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μας βοηθάει να προσθέσουμε κείμενο στα video μας. Αρκετά απλή στη χρήση και με απλό user interface, δεν θα δυσκολέψει κανέναν. Με επιλογές από πολλές γραμματοσειρές αλλά και (δυστυχώς) όχι βελτιστοποιημένο για το iOS8 γραφικό περιβάλλον, το TextVideo αποτελεί μια “αξιοπρεπή” λύση για την προσθήκη κειμένου στα video μας.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 M.A.C.E.

by Entwickler-X

 ired iphone free apps 09 07 04

Download

2 NoLocation

by Jackson Cole

 ired iphone free apps 09 07 05

Download

3 TextVideo

by Jacky Wu

 ired iphone free apps 09 07 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status